Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic:”Defensiva este cea mai importantă în meciul de astăzi”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
22.03.2012

Echipa din Tg-Jiu va da piept astăzi cu BC Timișoara în cadrul unei restanțe din etapa 22-a. Meciul ce va avea loc la Sala Sporturilor din Tg-Jiu, va debuta de la ora 19.00 și va fi transmis live pe Digi Sport 3.

Ca urmare a ultimelor două rezultate pozitive obținute de echipa sa, tehnicianul plav Slobodan Nikolic este încrezător în șansa echipei sale de-a produce surpriza însă, în același timp și conștient de dificultatea confruntării ce îi așteaptă pe elevii săi.

Într-un interviu acordat site-ului TotalBaschet, acesta a vorbit despre anumite aspecte ale partidei de astăzi incluzând adversarii și ”cheile” meciului.

Cum vedeți confruntarea în fața revelației acestui sezon?

Jucăm acasă și deși în prima jumătate a sezonului am avut ceva probleme cu acest lucru, în ultimele două meciuri pot spune că ne-am descurcat foarte bine. Timișoara este o echipă puternică, însă noi avem un public ce ne va sprijini. Având în vedere că meciul e restanță din etapa 22, cred că disputarea lui în acest moment nu este tocmai inspirată. În ceea ce privește jocul în sine, sunt sigur că partida va fi un spectacol total chiar dacă diferența în clasamentul oficial ar spune altceva.

Credeți că participarea la ASG a celor mai importanți trei oameni în angrenajul echipei timișorene și anume Bogdan Popescu, Zlatko Iovanovic și Dominique Archie ar putea afecta condiția echipei lor?

Timișoara a avut și așa un program încărcat în acest sezon, jucând și în Liga Balcanică. Cred că participare la All Star Game a afectat cât de puțin programul adversarilor, însă sunt convins că o dată ce meciul va începe, timișorenii vor da ce e mai bun din ei.

Pe ce vă bazați în meciul de astăzi?

Defensiva este cea mai importantă în meciul de astăzi. Pe jucători precum Iovanovic, Archie și Bogdan Popescu care au o ofensivă foarte bună, putem să îi oprim numai dacă ne vom apăra corespunzător. 

Cum va fi duelul cu antrenorul sârb, Predrag Badjnarevic?

Eu și cu Predrag suntem prieteni foarte buni. Am jucat, antrenat la aceeași echipă și anume Steaua Roșie Belgrad, dar o dată ce meciul a început, nu mai suntem prieteni și ne gândim numai la victorie (râde).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!