Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: "Eu, Slobodan Nikolic, îmi dau un ultimatum"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.10.2011

Deşi şi-a fixat ca şi obiectiv, în acest sezon, accederea în play-off-ul Diviziei A masculine de baschet, CS Energia Rovinari a debutat cu stângul în ediţia 2011-2012. Formaţia din Târgu Jiu are la activ două victorii, cu Miercurea Ciuc şi Dinamo Bucureşti, în prelungiri, respectiv trei înfrângeri cu CSU Sibiu, CS Gaz Metan Mediaş şi SCM U Craiova situându-se în partea inferioară a clasamentului.

Ultima înfrângere categorică de la Sibiu a încins spiritele la Energia. Chiar şi cu Darby în lot, gorjenii au pierdut categoric la aproape 40 de puncte. Într-o declaraţie acordată site-ului sportingorj.ro, Slobodan Nikolic afirmă că şi-a acordat un ultimatum să câştige minim un meci în următoarele trei cu Ploieşti, Timişoara şi CSM Bucureşti. Însă tehnicianul sârb nu s-a referit la el când a făcut această afirmaţie ci la jucătorii pe care i-a ameninţat cu penalizări de 20% din salarii şi chiar cu rezilierea contractului.

„Eu, Slobodan Nikolic, îmi dau ultimatum. Avem trei meciuri, Asesoft, Timişoara şi CSM Bucureşti şi trebuie să câştigăm cel puţin un meci. Victoria cu CSM este obligatorie. Trebuie să jucăm şi bine, nu ca la Sibiu. Ultimatum e pentru jucători. Vor fi penalizări de 10-20% la salarii, poate pleacă 1-2 jucători… Trebuie să schimbăm ceva, poate încep pedepsele dacă lucrurile nu se schimbă în bine în joc. E o săptămână foarte grea”, a declarat antrenorul Energiei pentru sursa mai sus amintită.

Referitor la pozţia sa, Slobodan Nikolic afirmă că se află în relaţii bune cu conducerea.

Nu a fost vorba de ultimatum, a fost o discuţie cu privinţă la înfrângerea ruşinoasă de la Sibiu. Nu e normal ca după trei sferturi să se înscrie 100 de puncte. Îmi e ruşine. E datoria mea să schimb situaţia minutelor a fiecărui jucător, şi strategia de abordare a meciurilor”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

CS Energia Rovinari va întâlni luni, de la orele 20:00, pe CSU Ploieşti. Partida se desfăşoară la Târgu Jiu şi va fi transmisă în direct de către DIGI Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!