Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”Fără Darby diferența ar fi fost și mai mare!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.11.2011

CSU Ploiești a învins luni seară pe Energia Rovinari cu 76 - 61 iar Slobodan Nikolic, antrenorul gorjenilor, gazde ale acestei întâlniri, nu își poate explica căderea în joc a echipei sale. El s-a arătat mulțumit de cum a decurs jocul până la scorul 38 - 39 și crede că ar fi câștigat meciul dacă elevii săi nu ar fi avut o serie de aruncări ratate de care ploieștenii au profitat pentru a se desprinde.

La 38-39 echipa a începtat să mai joace și nu înțeleg de ce. Nu am înțeles nici unele decizii ale jucătorilor când au aruncat la coș. Am jucat 25 de minute bine, am jucat un baschet corect, am avut chiar șansa de a câștiga dacă am fi avut câteva blocaje bune în apărare și am fi marcat pe contraatac. Alta ar fi fost situația, dar am avut o seară proastă în ofensivă… Stefan și Fields n-au înscris de trei puncte, iar după cinci minute totul s-a terminat, a spus Nikolic pentru sportingorj.ro.

De asemenea tehnicianul a afirmat că diferența de doar 15 puncte de pe tabelă s-a datorat lui Louis Darby, jucător aflat la al doilea său meci la Tg. Jiu în acest sezon, fără aportul ofensiv al americanului tabela putând indica un ecart mult mai mare. 

Trebuie știut că, dacă n-ar fi revenit Darby, am fi pierdut acest meci la 30-40 de puncte. Am început meciul foarte bine, apoi am fost în sfertul trei la un punct în spatele lor. Dacă Darby n-ar fi fost pe teren, diferența ar fi fost mult mai mare, a declarat Nikolic pentru sursa citată.

Louis Darby a marcat contra Ploieștiului 16 puncte și a recuperat 10 mingi, fiind liderul echipei la ambele capitole.

1 comentariu la aceasta stire:
  • pop :

    Nu
    cred ca diferenta era mult mai mare deoarece intrau si tinerii, menajau titularii sau Dvoastra marsati cu titularii in astfel de conditii? Darby a avut de castigat, tinerii romani nu. E bun.

    cu 12 ani în urmă (02.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!