Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”În acest moment echipa nu se apără așa cum trebuie”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
17.11.2011

Mâine, Energia Rovinari se va opune campioanei en titre, ”U” Mobitelco Cluj, într-un meci contand pentru etapa a 9-a a campionatului masculin, Divizia A. Confrunatrea dintre cele două echipe va putea fi vizionată în direct prin intermediul Digi Sport, cu începere de la ora 20.00.

Înaintea disputei de mâine, Slobodan Nikolic a vorbit pentru site-ul local, sportingorj,ro, despre apararea în genere din campionatul intern, dar și despre defensiva elevilor săi , afirmând că nu este pe deplin mulțumit la acest capitol.

Trebuie să mai avem puțină răbdare cu apărarea. În acest moment echipa nu se apără așa cum trebuie, nu sunt mulțumit pe deplin. Sunt meciuri, unul sau două pe sezon, în care ambele echipe înscriu peste 100 de puncte și se câștigă la doar două puncte pe final, dar în baschetul actual apărarea este foarte importantă. Acum avem și oportunitatea de a ne studia adversarul pe DVD. Dacă nu avem o concentrare bună în apărare la Cluj s-ar putea să avem probleme.

Totodată, tehnicianul sârb a caracterizat confrunatrea de mâine ca fiind un test bun pentru echipa sa, întrucât Viorel Mocanu și David Steffel vor fi apți de joc 100%.

După o pauză de o lună cauzată de lipsa celor doi pivoți, acest meci este un bun test pentru noi pentru că și Mocanu și Steffel sunt acum apți 100% pentru meci și avem 10 jucători care pot juca vineri. Meciul este transmis în direct la TV, ceea ce este o propagandă foarte bună pentru baschet

3 comentarii la aceasta stire:
  • pop :

    100%
    Concentrati sigur nu veti avea probleme?

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • x net :

    rica
    Ce concentrare ? nu vreau sa fiu rau dar Cluj le da cel putin 20 de puncte. Energia nu joaca ca o echipa, ci la fel ca si cei de la Dinamo , americanii o iau pe felie si forteaza patrunderi si aruncari de 2 pct sau 3 pct. Am vazut meciuri ale Energiei in care jucatorul roman , nu prea punea mana pe minge prea des.
    Americanii joaca intre ei si fac spectacol , dar sunt recunoscuti ca nu le place sa se apere. Asa ca ce spune antrenorul ca trebuie lucrat la aparare e frectie la piciorul mesei.

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    rau
    Nu vreau sa fiu rau , dar daca generalizezi astfel jocul americanilor,inseamna ca nu te-ai mai uitat de mult la meciuri de baschet,iar referitor la afirmatia despre jucatorul roman al Energiei, trebuie sa-ti spun ca intotdeauna Energia a avut cel putin un roman de prima mana, adica , Bogdan Popescu,Rares Apostol si Adrian Voinescu in primul an,Rares Apostol ,Andrei Capusan si Silviu Lupusavei in al doilea,Andrei Capusan,Lupusavei si Viorel Mocanu in al treilea,Mocanu,Gutoaia si Kabengele acum.Crede-ma,si am vazut multe meciuri ale Energiei,toti acestia puneau de foarte multe ori mana pe minge.

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!