Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”În ultimele minute la Craiova nu s-a mai jucat baschet”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.09.2012

Energia Rovinari a disputat în cursul zilei de ieri un meci de pregătire în fața celor de la SCM Craiova. Deși au condus și la 11 puncte pe finalul meciului, paritda a avut un deznodământ nefericit pentru gorjeni, întrucât aceștia au fost învinși la limită cu scorul de 80 la 79.

În urma acestui rezultat nefavorabil, tehnicianul plav al Energiei și-a exprimat în mod indirect nemulțumirea față de maniera de joc a adversarilor, afirmând că ”nu ar mai trebui să mai jucăm jocuri amicale în țară”.

Cinci din jocurile noastre amicale, două cu Piteștiul, unul cu Giurgiu și două cu Craiova, au fost mai mult de rugby decât de baschet. Nu este normal să se întâmple așa! Jocurile amicale ar trebui să fie ocazii pentru fiecare echipă să-și testeze schemele pentru ofensivă, să vadă cum le merge defensiva, dar nu prea e așa. În ultimele minute la Craiova nu s-a mai jucat baschet. Au marcat 29 de puncte din aruncările libere, în vreme ce la noi au fost doar 12. Scorul real, după părerea mea, ar fi trebuit să fie în favoarea noastră, să câștigăm noi la 10 puncte. Chiar mă gândesc că nu ar mai trebui să mai jucăm jocuri amicale în țară. - a declarat Slobodan Nikolic pentru site-ul local sportingorj.ro

În ceea ce privește evoluția elevilor săi, acesta s-a declarat mulțumit, privind optimist spre sezonul imediat următor.

Băieții au jucat mai bine, vorbesc de restul jocului, nu de ultimele minute. Steffel și Mocanu au jucat foarte bine sub panou. Eu zic că suntem pregătiți pentru meciurile din Cupa României, dar vom vedea asta mai bine după meciul de sâmbătă cu Timba Timișoara. - a mai spus acesta pentru sursa citată mai sus

Foto: sportingorj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!