Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”Mureșenii joacă din nou cu plăcere iar aceast lucru nu este benefic pentru noi!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.12.2011

Energia Rovinari întâlnește în această seară pe BC Mureș Tg. Mureș iar Slobodan Nikolic, antrenorul echipei din județul Gorj, spune că jucătorii săi sunt în formă.

Tehnicianul crede însă că partida va fi una dificilă deoarece gazdele au schimbat antrenorul și acesta a readus bucuria jocului în rândul ”tigrilor”.

Avem un tonus bun după victoria de la Piteşti. Sunt optimist în privinţa partidei de la Târgu Mureş, chiar dacă nu este bun momentul jocului pentru noi pentru că au schimbat antrenorul și apoi au câştigat la Ploieşti. După mult timp am văzut plăcerea de a juca a băieţilor de la Mureş. Zâmbeau şi îşi doreau mult victoria și asta nu e bine pentru noi. Avem respect faţă de echipa din Mureş. Totul este posibil la Mureş. Meciul este la TV, şi de fiecare dată când am fost televizaţi am jucat bine, a declarat Nikolic pentru sportingorj.ro

Partida dintre BC Mureș și energia rovinari este în direct la DigiSport 3 în această seară d ela ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!