Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: "Nu înţeleg de ce nu s-a fluierat fault la Maric când jucătorii mei l-au împins în aut"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2012


Foto: Anca Cheregi

Miercuri seară, într-un meci restant din Divizia A masculină de baschet, CS Energia Rovinari a revenit de la -18 puncte fiind foarte aproape de a produce surpriza în Arena Antonio Alexe, însă în cele din urmă bihorenii s-au impus cu scorul de 79-76. Gorjenii au contestat ultima fază când, la scorul de 77-76 în favoarea echipei gazde, arbitri partidei nu au acordat un fault care l-ar fi trimis la linia de libere pe Nemanja Maric, cu câteva secunde rămase pe tabelă

La finalul jocului Total Baschet a stat de vorbă cu Slobodan Nikolic care ne-a declarat că echipa sa a intrat târziu în joc, iar diferenţa a fost făcută de apărarea modestă prestată de jucătorii săi. În ceea ce priveşte arbitrajul Nikolic nu înţelege de ce nu s-a fluierat fault la Maric.
În ciuda acestie înfrângeri sârbul este sigur că Energia va ajunge în playoff, acolo unde echipa sa are forţa de "a reuşi o surpriză".

Cum aţi descrie partida de azi ?

Am intrat foarte târziu în joc, iar acest lucru se datorează faptului că am fost leneşi în primele două sferturi. Oradea a jucat acasă şi ne-a pedepsit pentru jocul prestat în prima repriză, e ceva absolut normal. Cred că discuţia pe care am avut-o în vestiare, la mijlocul partidei, şi-a făcut efectul. Nici norocul nu a fost de partea noastră. Am ratat foarte mult de la trei puncte. Poate într-o altă seară am fi aruncat mult mai bine. Dar asta e, aşa e baschetul. Oradea este o echipă bună pe care o baţi foarte greu la ea acasă. Am încercat, nu am reuşit, iar acum ne gândim la meciurile cu Târgu Mureş şi Iaşi.

Ce a făcut diferenţa ?

Diferenţa a fost făcută de apărare. Am fost foarte înceţi, nu am recuperat, aici s-a făcut diferenţa. Poate am izbutit câteva contra-atacuri însă nu a fost de ajuns. Am reuşit să revenim pentru că am început să jucăm deştept şi să ne apărăm agresiv.

Cum vi s-a părut arbitrajul din această seară ?

Nu doresc să vorbesc nimic despre arbitraj, însă nu înţeleg de ce nu s-a fluierat fault la ultima fază pentru că jucătorii mei l-au împins pe Maric în aut.

Urmează meciul cu Târgu Mureş ...

Noi acum avem trei zile ca să ne revenim şi să pregătim următorul meci. Târgu Mureş este o echipă foarte bună. Jucăm acasă şi sper să jucăm încă de la început la intensitaţe maximă pentru că avem această putere. În primele 20 de minute de la Oradea nu ne-am concentrat aşa cum a trebuit şi acest lucru s-a văzut.

Credeţi că jucătorii nu vor fi la fel de motivaţi, în următoarele meciuri, dacă nu se vor rezolva problemele financiare ?

Nu. Sunt sigur că vom ajunge în playoff şi acolo avem forţa să realizăm o surpriză. Aceasta este munca mea, ştiu, şi îmi voi mobiliza jucătorii pentru meciul cu Târgu Mureş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!