Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: "Poate problema este că (jucătorii) şi-au luat banii chiar mai devreme..."

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.09.2012

Energia Rovinari a depăşit pe Vizura Smederevo, scor 70-61, într-un meci de verificare desfăşurat vineri (14.09), la Târgu-Jiu. Scor pe sferturi: 16-6, 12-20, 18-17, 24-18.

Potrivit sportingorj.ro, antrenorul gorjenilor, Slobodan Nikolic s-a declarat nemulţumit de prestaţia mai multor jucători. Iată ce a declarat ex-iugoslavul după al 3-lea succes repurtat împotriva celor de la Smederevo în presezon:

„Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu numai Darby trebuie să înscrie. Ne-am apărat bine, dar în ofensivă am jucat foarte prost până în minutul 28. Abia în ultimul sfert și-au mai revenit. Este o problemă serioasă pe care o avem, nu am reușit încă să găsim formula ideală de joc. Am fost la fel de nemulțumit și după meciurile din Cupa Energia, dar nu am vrut atunci să spun nimic. Dacă nu vor înțelege ce vreau, pot să joc și cu 6-7 jucători. Poate problema este că și-au luat banii chiar mai devreme... Poate se gândesc că mâncarea este bună aici, orașul este liniștit, presiune nu există, banii vin și atunci stau liniștiți. Nu o să tolerez o astfel de atitudine”.

Foto: sportingorj.ro 

1 comentariu la aceasta stire:
  • frigider :

    sfat
    Stai in banca ta ca e Ponta in spate si voi cu Asesoft-ul nu o sa aveti probleme!Ai un singur jucator ca restul sint praf ca si tine!Baga USL cu PC in primii 5!Restul e istorie....Energia vietii.......ajunge in 1-4 si numai daca se inscrie!

    cu 11 ani în urmă (16.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!