Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: "S-a jucat destul de bine, chiar cu un anumit angajament ridicat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.08.2012

Foto: Anca Cheregi

BCM U Piteşti şi Energia Rovinari s-au confruntat în două meciuri amicale, desfăşurate sâmbătă şi duminică la Sala Sporturilor Trivale din Piteşti. Formaţia gazdă s-a impus în ambele confruntări, scor 76-61 respectiv 76-61, la capătul unor meciuri echilibrate.

Într-o declaraţie acordată site-ului sportingorj.ro, Slobodan Nikolic s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor săi, chiar dacă Energia Rovinari a pierdut ambele jocuri.

Pot să spun că s-a jucat destul de bine, chiar cu un anumit angajament ridicat. M-a interesat mai puţin rezultatul, importante a fost reacomodarea cu condiţiile de joc şi modul cum au răspuns o parte dintre jucătorii transferaţi în această vară. În condiţiile în care nu ne-am putut baza pe Steffel şi pe Giles, uşor accidentaţi, am încercat să folosesc tot lotul avut la dispoziţie.

Următoarele jocuri amicale pentru Energia Rovinari sunt programate în perioada 8-10 august, în cadrul unui turneul ce se va desfăşura la Târgu Jiu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • energeticianul :

    erata
    8-10 august 2013 poate ca anul asta nu mai este posibil....iar urmatoarele meciuri se vor desfasura in cadrul unui turneu in Serbia in perioada 31 august-1.2 septembrie......mai citim ne mai informam si dupa postam

    cu 11 ani în urmă (27.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!