Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”Sper ca sezonul viitor să avem rezultate mai bune”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
07.07.2011

Acum că echipa Energiei Rovinari a ieșit din impas, gruparea gorjană continuându-și parcursul pe prima scena baschetbalistică cu un buget asemnănător celui din anul precedent şi dispunând de asemenea de un nou președinte în funcție, conducerea secției de baschet a trecut „la atac”. Astfel, în cursul acestei săptămâni, antrenorul Slobodan Nikolic a făcut o vizită oficialităților gorjene, cu gândul reîntoarcerii pe banca tehnică și în sezonul imediat următor.

Abordat de publicaţia sportingorj.ro pe tema componenţei echipei în stagiunea următoare, acesta s-a arătat încrezător în ceea ce privește păstrarea nucleului echipei de anul trecut.

Trebuie luat totul pas cu pas… Întâi să văd ce buget real vom avea la dispoziţie şi după aceea ce transferuri vom face. Eu am făcut deja o listă cu ce îmi mai trebuie, presupunând că marea majoritate a jucătorilor de bază din sezonul trecut vor reveni la Energia. De fapt, aici cred că nici nu îmi fac prea multe probleme cu revenirea mai vechilor jucători pentru că atât Stefan şi Bigus, cât şi Darby şi Troupe sunt de acord să joace din nou la Tg-Jiu, mai ales că au aflat despre rezolvarea situaţiei cu bugetul.

Chestionat și în privința achizițiilor pe care gruparea gorjană le va face în această vară, tehnicianul sârb a fost reținut, preferând să păstreze în taină numele întăririlor ce se vor alătura Energiei.

Despre noii veniţi, încă nu e bine să vorbesc acum de nume pentru că fiecare dintre ei au evoluat la 5-6 echipe din Divizia A şi nu vreau să se afle şi să îi fure alţii. Însă, mă repet, transferurile vor depinde şi bugetul pe care îl voi avea la dispoziţie pentru că nu pot să vorbesc cu jucătorii în cauză şi să nu ştiu sigur ce salariu le pot oferi.

Cum secția de baschet era în pragul desfințării, atât din pricina situației financiare precare cu care secția de baschet din Tg-Jiu se confrunta, cât și pe motivul lipsei de rezultate din campionatul precedent, antrenorul Nikolic a afirmat că este mult mai optimist privind performanțele din sezonul viitor.

De data asta simt că va fi altceva, sper ca sezonul viitor să avem rezultate mult mai bune, mai ales dacă vom fi scutiţi şi de ghinion… Cu cei mai vechi şi cu cei care ar putea veni am face o echipă valoroasă, de asta sunt sigur.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!