Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”Suntem siguri că putem câștiga primul meci de la Târgu-Jiu”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.04.2012

Energia Rovinari va dipsuta mâine prima manșă din play-offf pe teren propriu împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș. După ce au cedat de două ori consecutiv în fief-ul adversarilor, gorjenii se întorc în fața propriilor spectactori cu gând de revanșă.

Înaintea aceste confruntări, tehnicianul plav Slobodan Nikolic s-a arătat optimist privind partida de mâine, afirmând că elevii săi pornesc cu ”o șansă mare” în fața adeversarilor medieșeni.

Suntem siguri că putem câștiga primul meci de la Târgu-Jiu. Vom juca în fața propriilor suporteri și putem împinge Gazul către o primă înfrângere. După aceea vom vedea ce vom face, dar deocamdată nu mă gândesc decât la acest prim meci pentru că avem o șansă mare de care ne dorim să profităm.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!