Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Nikolic: ”Vreau ca în pauza de iarnă să organizăm trei meciuri amicale

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.12.2011

 

 

Chiar dacă în acest sezon Energia Rovinari a acumulat același număr de puncte din partidele disputate pe teren propriu ca și din cele jucate în deplasare, evoluția elevilor lui Slobodan Nikolic a fost mai bună în sălile adversarilor decât la Tg. Jiu.

Antrenorul echipei explică paradoxul acesta prin faptul că în presezon a disputat doar un singur amical pe teren propriu, și acela pierdut, iar jucătorii nu au avut suficient timp la dispoziție să se acomodeze cu sala și publicul gorjean. Pentru a remedia acest lucru tehncianul a declarat pentru sportingorj.ro că va încerca să organizeze trei partide amicale în pauza de iarnă.

Nici eu nu înţeleg de ce jucăm mai bine afară. Cred că am făcut o greşeală înainte de sezon şi am jucat doar un meci acasă, cel cu Craiova, când am pierdut. Poate asta e o greşeală. Din experienţa din sezonul trecut, publicul a ajutat foarte mult jucătorii, acum sunt câţiva jucători noi şi ar avea nevoie de mai multe meciuri acasă. După meciul cu Mureş jucăm două meciuri acasă, cu Iaşiul şi apoi pe 14 ianuarie cu Gaz Metan Mediaş. Vreau ca până atunci să mai jucăm 2-3 amicale la Târgu Jiu, a declarat antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic.

Acesta a dezvăluit faptul că meciurile despre care a făcut referire ar urma să fie făcute în compania celor de la  Vizura Smederevo, o echipă de primă ligă din Serbia.

Energia Rovinari joacă în această seară la Tg Mureș de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!