Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Smaranda Iliescu: "Degeaba se plânge Toma. Dacă Craiova era o echipă bună băga puncte"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2012

CSŞ Giurgiu a debutat cu dreptul în nou an calendaristic. Formaţia antrenată de Chris Terrell a învins, sâmbătă seară, pe SCM U Craiova, scor 66-58, la capătul unui meci extrem de echilibrat. La finalul jocului tehnicianul secund al oaspeţilor a contestat numărul de libere acordate giurgiuvenilor, 31 la număr, faţă de cele 10 pe care le-au avut oltenii.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Smaranda Iliescu a relaltat cele întâmplate la Sala Sporturilor din Giurgiu.

Eu vă spun ce a fost. La noi în sală există, în spatele băncii tehnice, un alt rând de bănci care sunt izolate total. Sala a fost arhiplină, jandarmeria şi-a făcut şi ea prezenţa alături de poliţia locală. Nu s-a întâmplat absolut nimic cu nimeni. Doar că unii dintre delegaţii echipei craiovene, care se aflau în spatele băncii, s-au adresat foarte urât arbitrei Fabiana Niţu, iar ea s-a supărat pe ei. Arbitra s-a dus la jandarm, iar acesta l-a scos afară. Asta ştie şi observatorul. Acum dacă înjuri şi faci urât vrei sa mai stai şi în sală ? La Craiova noi am stat frumos, acolo sus în tribune, nici măcar nu am aplaudat. Am fost spectatori cuminţi. La Craiova veşnic ne duceam la 7-8 puncte, iar apoi ne furau şi revenea Craiova.
Oricum eu în primul sfert m-am certat cu ea în teren, adică sub coş când i-am reproşat unele faze. I-am spus să îşi facă datoria că va fi greu să îşi facă de cap. Probabil că arbitrând cât de cât corect i-a deranjat pe cei de la Craiova. Nouă ne-au furat câteva treburi, însă ştiţi cum e, nu prea multe şi luând în calcul regimul jocului am zis "hai că merge".

Întrebată dacă este mulţumită de jocul prestat managerul formaţiei giurgiuvene a răspuns negativ. Referitor la Craiova, Iliescu este de părere că dacă oltenii aveau o echipă bună "băgau puncte". De asemenea oficialul formaţiei CSŞ Giurgiu afirmă că echipa sa nu a ştiut să se apere la Tomic, fiind de părere că Powell trebuia să-i pună capac pe panou.

Nu sunt mulţumită. Am jucat prost, dar am câştigat. Altădată jucam bine şi pierdeam. La mine veşnic e supărare. Încă nu suntem bine închegaţi şi suferim enorm că nu avem pivot. Burell şi-a păstrat pe final mai multă energie şi a făcut diferenţă. Degeaba se plânge Toma. Dacă Craiova era o echipă bună băga puncte. Noi nu am avut o echipă care să le punem probleme. Tomic a băgat tot ce a aruncat. Nici nu a avut cine să-l ţină. Plus că şi antrenorul e nou şi nu prea a ştiut ce să-i facă lui Tomic, probabil emoţiile primului meci au fost de vină. Noi nu avem om de gabarit care să-l ţină om la om, sub panou, pe Tomic. Pe doi inşi îi facea praf Tomic. Trebuia să gândească să facă ceva. Îl aveam pe Powell care sare bine, trebuia să-i pună capacul pe panou lui Tomic. Toţi se lipeau de el şi când stai lipit de Tomic eşti făcut varză căci Tomic te ia în spate ca pe fulg. Ştie foarte bine jocul sub panou, aruncă perfect, iar Powell pune capacul pe panou foarte bine. Nu s-a gândit nimeni la treaba asta.

foto: giurgiuveanul.ro

22 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    Rusine !
    Scumpa doamna...din respect fata de dvs ca sunteti femeie o sa am un drept la replica cat se poate de civilizat spre deosebire de cum v-ati purtat dvs acolo. Eu sunt unul dintre cei 4 evacuati...din acel grup facand parte o femeie si un copil de 7 ani . Sa va aduc putin aminte de ce au scandat membrii asa zisei galerii a dvs (galerie formata din copii de scoala generala si liceu!) la adresa nemernicei alia de Fabiana Nitu ? Nu pot ca sunt cuvinte mult prea triviale , dar totusi au fost permise . Apelativul care deranjat-o pe...nici nu-i mai repet numele a fost : NESIMTITO !!! atat si nici mai mult. Daca dvs credeti ca pentru asa ceva se da afara dintr-o sala de sport inseamna ca am gresit sala si venisem la o piesa de teatru . In declaratia dvs spuneti numai aberatii....iar una dintre ele este faptul ca am fost dat afara de un jandarm. Gresit....am fost bruscati si luati pe sus de politia locala condusa de seful ei in persoana . Sunt sigur ca ii cunoasteti foarte bine ca doar sunt platiti de catre sotul dvs la Primaria Giurgiu . Pentru curiozitatea dvs Jandarmeria si-a facut treaba civilizat , nu am fost amendati pentru ca si dansii au recunosc ca nu au de ce sa faca acest lucru si au intervenit sa vedem meciul mai departe din sala!!! Asa ca scumpa doamna, fara vreo urma de ironie, va doresc tot binele din lume dar am doua rugaminti la dvs : 1. Cand sotul dvs mai face angajari in politia locala prima oara sa dea si un examen de gramatica cu ei . 2. Daca tot opriti sticlele cu apa la intrare sa asigurati in locul lor pahare de unica folosinta. Nu sunt scumpe !!!

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    pivot
    Nu tocmai asta era discutia cu ceva timp in urma ca acei "zburatori" nu vor face fata unui pivot adevarat ? Acum stau si ma intreb, daca lui Tomic nu i-au facut fata, care e un jucator bun si valoros, dar ca si gabarit, este sub alti pivoti, ce o sa faca echipa D-voastra impotriva celorlalte echipe ?

    In rest, ati aparut asa din senin in divizia A, dar de atunci nimic nu se aude decat acuze si "can-canuri". Luati-o mai usor doamna. Nu de alta, dar daca procedeaza asa un Cristescu, un Sebastian Ghita, totusi, ei au mai si dovedit ceva la acest nivel.

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • atomtörpe :

    cancan
    te magyari, te...nu vezi ca nu ai cu cine? astia habar nu aveau ce baschetul, un tuciuriu de pe mal a vrut sa fure niste bostani pt samanta dar a pus in sac si mingea de baschet aflata langa stand.si cand sa taie au vazut stai ca asta e o minge, e drept mai mare dar se joaca ceva cu ea.au inceput sa caute pe net la singurul calculator din oras si asa au vazut ce exista baschet.

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    atomtorpe
    Eu cred ca toate cluburile mici noi promovare ar trebui incurajate sa se dezvolte, si toti cei care iubesc acest sport ar trebui sa faca acest lucru, mai ales cand vedem cat de greu se tine baschetul pe linia de plutire, vezi ce s-a intamplat cu Otopeniul ,vezi cat de greu le e celor de la Iasi...dar se pare ca tu nu esti unul dintre ei si nu esti demn de aces sport

    In rest nu vreau sa comentez nici calitatea post-ului tau, nici urma de rasism si nici incapacitatea de a scrie corect in limba romana

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • atomtörpe :

    canguru: adevarul doare?
    cand tu o sa scrii coret o sa scriu si eu.pentru posturi de genu nu ma stresez sa scriu ca la carte.dar daca mi faci observatie de gramatica,atunci macar sa scrii tu corect.sunt demn sau nedemn asta mai vedem, ideea e ca aceasta doamna de cand a calcat parchetul diviziei A, din scandal in scandal tine, adica CANCAN.Personaje de genu nu au ce sa caute pe prima pagin.daca tu le iei apararea, felicitari.

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    canguru
    Canguru....daca tu crezi ca aceste cluburi mici trebuie promovate prin scandaluri,prin forta si prin metoda " cine nu e cu noi e impotriva noastra" atunci este foarte clar ca aceasta doamna Iliescu iti este model in viata si trebuie sa o urmezi orbeste. Numai ca jocul de baschet nu se joaca pe holurile primariei conduse de prea iubitul sot ci intr-o sala de sport unde parca trebuia sa domneasca fair-play-ul....desi ma indoiesc ca stiti ce inseamna asta . Am fost in mai toate salile din tara si nu mi s-a intamplat nimic asa cum la meciurile de la Craiova galeria oaspete sta langa noi si este o atmosfera foarte placuta . Asta inseamna civilizatie !

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    @grobarj
    Eu cred ca cine incearca sa scoata capul deranjeaza, adica de unde si pana unde sa aibe pretentii o echipa mica si nou promovata ca Giurgiu sa castige meciuri in prima liga...cam asa se pune problema nu?
    Ma rog fiecare dintre noi este subiectiv...

    Multa bafta Craiovei in retur, o sa va urmaresc cu placere

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    respect
    Ideea este ca ambele echipe sunt in aceeasi barca...si suntem de aceeasi valoare si calibru....numai ca ceea contest la echipa din Giurgiu este modul in care va tratati oaspeti. Si totul pleaca de la conducerea clubului in frunte cu aceasta doamna Iliescu care este inconjurata de tot felul de oameni , dar mai ales de aceia care daca au o haina a politiei locale zici ca sunt niste mici Dumnezei. Bafta si Giurgiului mai departe si sa ne vedem cu bine in editia viitoare de campionat. Iar pe Fabiana Nitu o asteptam cu mare interes in Craiova.

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CristinaS :

    @atomtorpe
    "Baschetul este sportul oamenilor inteligenti", al celor care nu se "streseaza" sa scrie "ca la carte". Orice persoana cu un minim de educatie nu are probleme de expimare, de scriere, etc., indiferent de context. Daca sunteti la acelasi nivel si cand este vorba despre cunostintele legate de acest frumos sport, sfatul meu este sa nu va stresati prea mult, sa nu va complicati singur viata.

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • flight :

    smaranda
    eu o stiu pe dna asta de la juniori adica de mai bine de 15 ani. dintotdeauna la giurgiu a fost altfel... eram furati ca in codru. a explicat puicu mai bine ca mine de atmosfera deloc prietenoasa din orasul ala.

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • atomtörpe :

    @crisitinaS
    Vai, ce tare sunteţi. Ce frumos m-aţi pus la punct. Mult v-aţi gândit la acest răspuns, ştirea e de 2 zile. Aţi avut şi ovulaţie spontană după ce aţi apăsat enterul? Dacă aşa de inteligentă vă consideraţi şi sunteţi mai catolică decât Papa, vedeţi că se poate regla windows-ul şi pentru caractere româneşti. Nu vă cunosc, nu mă cunoaşteţi, aşa cred că e mai bine să nu faceţi gargară despre inteligenţa cuiva. Mai bine mergeţi la o cafea cu tanti Smaranda sau aveţi grijă de cratiţa lăsată la aragaz. Nu-mi complic viaţa deloc,chiar dacă părerea Dvs. este că baschetul e al celor care scriu ca la carte. Îmi permit să scriu cum vreau şi să port stimă cui vreau. Mai ales cînd vorbesc cu IQ fighterii de la tastatură. Göethe a avut o inspiraţie pe moment v-o împărtăşesc cu drag : " Caută la tine ce nu-ţi place la mine."
    Vă doresc o după masă plăcută, pupaţi mâna doamnei Smaranda.

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • CristinaS :

    @atomtorpe
    Nu doar ca sunteti rasist dar sunteti si un misogin de cea mai joasa speta. Si, ca sa ma cobor la nivelul dumneavoastra, pentru ultima oara, intre doua ovulatii si in timp ce fierbe mancarea in cratita, ma bucur ca a iesit ceva bun din dialogul nostru. Se pare ca "ati evoluat la scris". Totodata, imi dau seama ca nu faceti parte din mediul sportiv pentru ca nu stiti ce inseamna fairplay. Pe de alta parte, imi provocati mila pentru persoanele de gen feminin din viata dumneavoastra indiferent de varsta si grad de rudenie. Cred ca sunt foarte mandre de dumneavostra... Si ca sa revenim la baschet, daca vreti sa mai postati mesaje, ar fi bine sa fie la subiect si sa vorbiti in cunostinta de cauza, nu despre cancan-uri si sa incercati sa purtati o discutie decenta, doar daca puteti... nu va stresati prea mult.

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    ...
    Cristina....lasand la o parte anumite pasaje din dialogul vostru care a depasit granitele bunului simt , si e pacat , tocmai de asta am si discutat mai sus....despre fair-play sau mai bine zis despre lipsa lui la Giurgiu . Multa lume ii condamna pe Ghita si pe Cristescu si ii considera oile negre ale conducatorilor din baschet dar aceasta doamna Iliescu deja si-a castigat un loc in fruntea lor in nici un an de zile de cand au aparut in divizia A. Acolo domneste legea junglei atat in teren cat si in tribune , purtandu-se de parca toata lumea ar fii argata pe mosia ei si a lui barbatuso , care este si primarul orasului. Asa ca atunci cand vine vorba de aceasta doamna Iliescu cu greu putem sa vorbim si despre baschet.

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    cafea si cratiţă
    @atomtorpe! Eu n-aş refuza o cafea cu d.na Smaranda - mi se pare foarte epică... iar despre cratiţe (regret că n-ai depaşit acest complex) sper să ţi le iei in freză!
    @grobarj - de ce doar pe CristinaS o interpelezi?
    Ce-i domnilor, vi se pare ca trăim în lumi pararele, doar bărbaţii au dreptul să comenteze sau să meargă la meci? Eeeeiiiii!

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    Cristina
    De ce este rasist atomtorpe ? Sau ma faci si pe mine pentru simplul fapt ca sunt maghiar !? Da, tonalitatea lui este mai .... aparte, mai personal, dar asta nu are legatura cu rasismul. Nu in ultimul rand, orice persoana tasteaza un comentariu sau un post pe vreun forum, mai face si greseli. Este normal si omenesc, nu cred ca este corect sa analizam pe cineva in baza acestui criteriu. Sunt multi utilizatori care se exprima muuuuult mai greu, dar nu ati avut niciodata vreo interventie.

    In rest ce sa va mai spun, sa va uitati pe siteul unde va aflati ? totalbaschet ? fosta numaibaschet. Haideti sa ramanem la subiect si sa lasam rasismul, gramatica si altele pentru forumurile create acestui scop.

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    Mira
    Nu stiu de unde ai dedus ca datorita faptului ca am interpelat-o pe Cristina traim in lumi paralele . Doamne fereste . Daca te uiti la primul comentariu pe care l-am facut la acest articol se vede ca am spus ca am fost 4 oameni veniti de la Craiova sa vedem meciul cu Giurgiu dintre care O FEMEIE si un copil . Asa ca hai sa lasam interpretarile de feminism , misoginism sau rasiste pentru ca toti suntem oameni care au o placere comuna : baschetul . Singura problema care exista este aceea ca nu ne putem bucura de acest sport cand avem de-a face cu oameni ca Smaranda Iliescu , Fabiana Nitu , Vinasi , Ghita , Cristescu si lista poate continua. Bine ca avut posbilitatea acest an sa merg la Belgrad sa vad pe viu meciurile echipei Partizan cu Real Madrid , Macabi , Anadolu Efes , Belgacom Spirou si Emporio Ermani si astfel mi-a trecut dorul de ce se intampla pe la noi , mai precis la Giurgiu .

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • atomtörpe :

    @crisitinaS
    Daca Dvs aşa ziceţi, aşa o fi. Dacă atât aţi înţeles din ceea ce am scris, tuciuriu şi cratiţă, înseamnă că numai de atât sunteţi în stare sau adevărul doare.Nu trebuie să coborâţi la nici un nivel.Vă stă bine acolo sus. Rasismul nu stă in 2 cuvinte, dar poate ştiţi mai bine, e la modă să ne băgăm in seamă. Nici chestia cu Cancanul nu v-a dus mintea s-o înţelegeţi, aşa că nu văd rostul să continui polemica.Pupaţi mâna doamnei în continuare şi încercaţi să înţelegeţi ce a spus Goethe, că din prima nu aţi reuşit

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • atomtörpe :

    @grobarj
    Stimabile, cu Cristescu ce ai? sincer.Imi pare rau pt ce ati patit la giurgiu, dar atat timp cat nu stiti lucruri concrete, sa nu aruncati cuvinte grele.dca anul trecut castiga oradea campionatul, pe lista era si achim, nu?
    In alta ordne de idei, ati facut nesimtita pe FatBiana?Vai domnule,sunteti un misogin si mai de joasa speta decat mine.:)) La faza asta nu a sarit nici o frustrata.

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • atomtörpe :

    @magyari
    hagyd a francba. Lasa prietene , nu te baga, asa cum am scris si in alt post, unii nu stiu de glume, lasa poporul sa vorbeasca.

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    atomtorpe
    :))))....nu mi-am dat seama ce am putut sa fac cand am caracterizat-o asa pe stimata Doamna Fabiana Nitu ....sper sa fiu iertat....:))))))......si nu m-am luat de Cristescu ca U Cluj a luat campionatul . Din contra...felicitari pentru perfomanta facuta si ca ati oprit din hegemonia Ploiestutului.... Nu am nimic cu nimeni atata timp cat cat se joaca baschet in sala si scorul nu este influentat de alti factori . Cristescu are si el micile bube in cap , dar nimeni nu este perfect ca doar suntem oameni . Numai ca asa cum am spus aceasta doamna Iliescu a depasit pe multi cu caracterul ei infect (si aici nu sunt misogin!!!!)....

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • atomtörpe :

    grbrj
    Morala e ca trebuie sa mergeti la meciuri cu Sibiu,Brasov,Mures, Oradea, Cluj,Timisoara, acolo unde nu o sa patiti asa ceva, eu la Giurgiu si la Craiova nu am fost, dar am auzit ca la Craiova e chiar fain, chiar Lawrence mi-a povestit, ca intre 2 reprize de porniri rasiste mai vorbesc si cu jucatorii din america

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    .....
    Te astept la Craiova cu cea mai mare placere....mai ales ca in retur o sa jucati aici . Iar cine vrea sa traiasca senzatii tarii recomand cu caldura sala de sport din Giurgiu . Se ofera premiu pentru cine comenteaza la deciziile arbitrului , favorabile echipei gazda , si rezista pana la sfarsitul meciului in sala...:))))

    cu 12 ani în urmă (17.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!