Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Smaranda Iliescu: "Fabiana Niţu a fost jucătoarea cu numărul şase a bucureştenilor"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.11.2011

Deşi fluierul de final al partidei disputate între CSŞ Giurgiu şi CSM Bucureşti a fost dat duminica trecută, confruntarea nu s-a încheiat încă. În cursul zilei de marţi Liviu Puicu a fost contactat de către Total Baschet pentru a comenta partida disputată în oraşul de la malul Dunării câştigat de echipa sa cu scorul de 64-62. Manageul formaţiei bucureştene ne-a declarat faptul că "este scârbit" de ceea ce a fost la Giurgiu subliniând că acolo "nu există regula fair-play-ului".

Mai citiţi şi:

Alin Guţă: "Liviu Puicu a fost urmărit de fustrări"

Liviu Puicu: "Multe echipe vor câştiga foarte greu la Giurgiu" 

În urma acestei declaraţii replicile nu au întârziat să apară, site-ul nostru fiind contactat de către oficialii echipei giurgiuvene pentru a le acorda dreptul la replică. Antrenorul interimar al Clubului Sportiv Şcolar, Alin Guţă, ne-a declarat că Liviu Puicu a făcut acele declaraţii deoarece "l-au urmărit frustrările".

De asemenea managerul echipei giurgiuvene, Smaranda Iliescu, ne-a relatat pe larg ceea ce s-a întâmplat la meciul de duminică seară subliniind faptul că "Fabiana Niţu a fost al 6-lea jucător bucureştean". De asemenea, conform spuselor managerului, la finalul meciului un jucător de la formaţia oaspete a dat cu piciorul în mingea care a ajuns în pieptul unui copil de 10 ani care a rămas fără aer.

Atunci când am promovat în Divizia A domnul Puicu ne-a spus că suntem cea mai proastă echipă dintre cele calificate, iar acum a ajuns el cu echipa aceasta foarte bună, cu un buget foarte mare să ne bată prin furt la un singur coş două puncte. Un furt grosolan, marea arbitră internaţională Fabiana Niţu a fost jucătoarea cu numărul şase pentru bucureşteni. A încălcat regulamentul cum nu a văzut pământul. Ea era sus şi fluiera fază de sub panou. A venit la mine şi mi-a spus că mă dă afară din sală. I-am răspuns să fie serioasă şi să arbitreze aşa cum trebuie. Noi eram o echipă fără pretenţii şi nici nu am invocat că vrem fruntea clasamentului, am vrut să jucăm. Însă a venit şi şi-a bătut joc de noi cu sala plină. Adică să dai cu picioru în minge, la finalul meciului, şi să loveşti în piept un copil de 10 ani care a rămas fără aer. Am zis că Dumenzeu a fost cu noi de data aceasta, putea să moară fetiţa. Vă daţi seama ? Vă trimitem DVD-ul să vedeţi şi dumneavoastră. Veţi vedea un meci frumos din partea noastră şi unul urăt din partea lor. În sfertul trei nu a avut decât un fault. Sunt multe de spus însă cred că ajunge. Ni s-a spus să facem memoriu, pentru ce să facem memoriu ? Eu am lucrat numai la copii şi juniori, sunt proaspăt intrată în Divizia A şi parcă simt că am deranjat pe cineva, nu ştiu de ce. Am condus non stop până înainte cu 1 minut şi 40 de secunde de final.

Referitor la acuzele lansate de Liviu Puicu, Iliescu este de părere că acesta are alergie când aude de Giurgiu.

Domnul Puicu are nişte frustrări de mai de mult. Când aude de Giurgiu face alergie. E ca un câine care e bătut de toată lumea pentru că de fiecare dată când l-am întâlnit la copii şi juniori a mâncat bătaie şi acum e supărat. Şi eu mă supăr când pierd, dar nu pot să fiu supărată după ce se termină meciul. Vorbesc cu el la finalul meciului aşa cum e normal, nu pot să-i dau în cap că m-a bătut. Asta e, e mai bun ca mine şi am recunoscut.

De asemenea managerul formaţiei CSŞ Giurgiu ne relatează cum Liviu Puicu a făcut presiuni ca aceasta din urmă să fie mutată din spatele băncii a echipei gazdă.

Noi nu am avut antrenor la meciul acesta. A trebuit să-l scot pe Guţă de la jucători să-l pun antrenor şi nici nu mi-a dat voie să stau în spatele băncii la 2 metrii. Puicu a mers la masă şi i-a dictat observatorului să mă dea afară pentru că nu am nicio calitate. Apoi m-a amenţiat că mă dă afară cu jandarmii din sală. Să zică mersi că mi-am păstrat eu cupătul că puteam să îl pun cu botul pe labe. Eu i-am oferit lui şi celor cu care a fost însoţit, le-am oferit locurile de acolo feriţi de toată lumea. Adică ei au stat în spatele băncii şi pe noi ne-a dat afară, în sala noastră, e corect ? Să îmi spună mie Puicu, acum, că vorbesc prostii !

7 comentarii la aceasta stire:
  • playmaker :

    Giurgiu
    Sunt cateva lucruri legate de regulament. Intr-aeavr, in cazul in care nu avea delegatie, nu avea ce cauta pe banca echipei. Si cu atat mai putin la masa oficiala. Apoi, cu siguranta dl primar nu are alta calitatea in afara a celei de primar, dar si el era la un moment dat pe banca echipei. Viitorul antrenor al echipei participa la time-out, desi nu avea voie sa intre pe parchet , nu avea nici el vreo calitate. Iar toate astea au fost trecute cu vederea de arbitri, care puteau acorda greseala tehnica de fiecare data. Apoi, si oficialii echipei bucurestene au fost evacuati din spatele panoului, la fel cum s-a procedat si cu cei ai gazdelor. Iar in primul sfert, CSM-ul era in penalizare dupa nici doua minute de joc...

    cu 12 ani în urmă (02.11.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ucj :

    limbaj doamna
    cum DOAMNA Iliescu sa-l puneti cu botul pe labe ??? Cum l-ati pus si pe saracul Hardy ???

    cu 12 ani în urmă (02.11.2011) Raspunde
  • CristinaS :

    intrebare pentru totalbaschet.ro
    Domnilor,
    Care este criteriul dupa care faceti selectia pentru postarea comentariilor???
    De ce nu apar toate comentariile postate???

    cu 12 ani în urmă (02.11.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe DaKoS :

    Uite cine vorbeste acum :)
    Mi se pare normal ca acum sa vina si randul doamnei Iliescu sa se planga ca e furata.... Sa ne amintim de cum se castigau meciurile la Giurgiu in sezoanele precedente? Un singur exemplu. 29.05.2010 Giurgiu-Granitul Bucuresti cu Banica arbitru. Cate lovituri libere au au avut cei de la Giurgiu? 54 parca?

    cu 12 ani în urmă (02.11.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    mare domn Puicu
    Incepand cu sfertul 3 cand a vazut ca pierderea meciului este iminenta, oficialul bucurestean Liviu Puicu nu a facut altceva decat sa creeze tensiuni, sa instige, sa provoace si sa fracmenteze meciul.
    Ar fi facut asta de la inceput dar au venit prea siguri pe ei ca vor castiga la 20-30 puncte...SURPRIZA...abia au intors scorul pe finalul sfertului 4 dupa ce doamna arbitru a inventat noi reguli de baschet

    cu 12 ani în urmă (02.11.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @CristinaS
    Nu facem nicio selectie, comentariile sunt acceptate instant. Daca unele dintre ele se dovedesc ofensatoare, cu tenta rasista etc vor fi sterse :)

    cu 12 ani în urmă (02.11.2011) Raspunde
  • CristinaS :

    reiau...
    Atunci voi retransmite mesajul utilizatorului "ucj": numai un om bolnav poate avea in cap o astfel de intrebare/acuzatie!!!!!
    Din pacate sunt foarte multi "cunoscatori" in ale sporturilor si foarte putini care mai cunosc semnificatie cuvintelor "fair play"...

    cu 12 ani în urmă (02.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!