Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Smaranda Iliescu: "În sfertul 4 am introdus rezervele pentru ca să poată câştiga Asesoftul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.01.2012

În această seară a avut loc partida dintre CSU Ploieşti şi CSŞ Giurgiu, contând pentru etapa cu numărul 19 a Diviziei A masculine de baschet, adjudecată de prahoveni cu scorul de 86-54. Jocul s-a desfăşurat la Brazi, iar gazdele s-au impus datorită unui sfert patru extrem de bun, scor 29-10.

La finalul partidei Smaranda Iliescu a contactat site-ul Total Baschet criticând din nou arbitrajul. Managerul echipei din Giurgiu afirmă că a jucat în sfertul patru cu rezervele pentru "ca să poată câştiga Asesoftul" şi pentru ca "să nu-i punem în situaţii penibile pe arbitri".

Am jucat trei sferturi foarte bine şi am fost foarte aproape de prahoveni. Însă, în sfertul 4, am folosit românii şi rezervele, pentru ca să poată câştiga Asesoftul. Am recurs la această decizie ca să nu-i punem în situaţii penibile pe aceşti arbitri. Îşi făceau semne, erau disperaţi, însă am zis "staţi calmi că vă ajut eu".

Oficialul giurgiuvean spune că antrenorul a fost de acord cu decizia de a introduce rezervele.

După 30 de minute era o diferenţă de 5 puncte, 44-49. Antrenorul nostru a fost de acord să introducem rezervele. Arbitri au fost penibili, adică unul arăta fault jos, celălalt fault intenţionat, pentru ca prahovenii să se desprindă. Nu mai intru în amânunte că nu are rost.

Întrebată dacă, în acest meci, cavalerii fluierului au ţinut cu echipa gazdă, Smaranda a răspuns că "s-au ţinut de cuvânt". De asemenea, aceasta a adaugat că, dacă prahovenii aveau echipă, "băgau 100 de puncte".

S-au ţinut de cuvânt. Dacă i-a filmat, se vede cum comentau, cum gesticulau. Deci eu i-am ajutat pe arbitri, ca să nu fie penibili. A fost un puşti care a fluierat corect (nr. Dragoş Barbu) şi, vai mamă, ce a păţit săracul. Din câte ştiu, Barbu e avocat, probabil că are o deformare din cauza meseriei şi de aceea a fluierat bine (râde). L-au certat pe săracul băiat, însă, lasă că i-am ajutat eu. Oricum, de acum încolo nu mă mai enervez la niciun meci, pentru că am păţit-o cu tensiunea şi nu are rost. Să mă enervez, pentru ce? Dacă Ploieşti avea echipă, trebuia să bage 100 de puncte. Şi marea majoritate a punctelor au fost marcate în sfertul 4. Şi la Giurgiu prahovenii au câştigat meciul în ultimul minut şi până atunci nu au fost în stare să se impună.

În ceea ce priveşte comentariile de pe site-ul nostru Smaranda Iliescu lansează o întrebare tuturor cititorilor:

Au mai comentat unii, pe site-ul dumneavoastră, că nu ştiu eu baschet. Da, recunosc, nu ştiu baschet, sunt de la ţară, dar de ce mă furi ca să câştigi ? Aici e întrebarea la care nu mi-a răspuns nimeni. Îmi spuneţi că sunt anti-baschet, că sunt aşa, pe dincolo, păi, dacă sunteţi voi corecţi, de ce nu câştigaţi pe bune ?

21 comentarii la aceasta stire:
  • draneg :

    pentru tanti smara...
    tanti...aici e ideea...ca habar n-ai de baschet...deci nu cunosti regulamentele si habar n-ai cand trebuie dat fault sau cand nu trebuie...deci cand o sa inveti ce este baschetul...abia atunci ai sa-ti dai seama ca de fapt ai echipa slaba...nu ca te fura toata lumea.Ps.....devi penibila?sau incerci sa-l copiezi pe jiji becali??comentezi la fiecare meci....si inaintea fiecarui meci...

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    e nebuna baba
    bag seama ca mamaia asta habar nu are la ce sport se uita.. O sa pun filmarea meciului pe un torrent sa vada toata tara ca asta bate campii.. Oricum stie toata tara cum ameninta ea arbitrii la Giurgiu (la clanu butoane)..si in tandem cu ea galeria lor canta - Diseara batem arbitrii..batem arbitrii..
    In ultimele minute Asesoft a jucat tot cu rezervele Negoiţescu (5p, 1cap), Dumitrescu (1p),Dogaru (2p, 2pd) si ei le-a rupt capu.
    Tocala adu-i arbitrii straini ca o carte despre baschet ii fac eu cadou..poate asa o dam pe baba pe brazda

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    wtf
    (mesaj editat). cum poate sa dea o declaratie in presa despre un meci pe care ea nu l-a vazut deloc. tot meciul s-a injurat cu toata lumea din jurul ei si cand a vazut ca nu are dreptate a chemat jandarmul sa evacueze tribuna. cand a vazut ca tot nu-i iese a tacut...

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • javra :

    Rusine!!
    In primul rand, cred ca site-ul TotalBaschet.ro e de vina pentru ca insista sa publice interviuri cu aceasta doamne. NU cred ca ar trebui sa urmati modelul din fotbal. Sunt destui oameni de la care putem auzi lucruri frumoase, de la care putem invata ceva si care ar merita sa fie facuti cunoscuti.
    In al doilea rand, doamna Smaranda ori are probleme la mansarda, ori tine neaparat sa isi imite idolulul-JIJI. Imi pare rau, dar in declaratiile dansei nu vezi o urma de obiectivism. Bine mah, esti furat intr-un meci, in doua, dar nu se poate sa pierzi tot timpul cu echipe de doua ori mai valoroase doar din pricina arbitrilor. Hai sa fim seriosi, altfel, azi maine vin si aia de la Iasi sa declare ca au pierdut cu U Cluj sau Timisoara pentru ca i-au facut arbitrii.

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • diana asesoft :

    melteanca cu pestele in gura
    Eu cred ca a devenit manager la boi ca la baschet nu stie nimic si primarul da cartonase galbene la baschetbalisti .ORASUL GIURGIU E PARALEL CU BASCHETUL ,CEL PUTIN MANAGERA SI PRIMARUL

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • Alexa Millie :

    Nebunie pe timp de criza!
    Stiti voi , aceasta "doamna" intitulata Smarandita e clasica vulpe: cand nu ajunge la struguri..zice ca ii mananca pe toti arbitrii !!!

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • vino :

    ...
    baba asta nebuna o sa ajunga ceva mai rau decat jiji daca i se mai acorda atata atentie.. Daca as fi in locul ei , mai bine nu as mai zice nimic decat sa spun tot felul de aberatii.. Probabil ca nu-si mai aduce aminte felul in care plateste arbitrii la fiecare meci de la juniori sau etapa de zona intre licee.. Si cum la etapele de zona aduce jucatori de divizia B sau arbitrii de handball ca sa arbitreze echipa din localitate.. Un lucru e sigur : nu a avut , nu are si nu va avea niciodata nicio treaba cu baschetul..

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • doarbaschet :

    expunere
    Domnule Gherdan o expuneti prea mult acestor jigniri inutile. Mai bine nu o mai intervievati. Este clar ca echipa din Giurgiu nu are si nu va avea curand parte de arbitraje favorabile ci mai degraba ostile. Ceva adevar trebuie sa fie in ceea ce spune. Ar fi totusi pacat ca echipa sa sa se retraga,acum cand s-a mai retras una,iar o alta e ca si retrasa . In sport exista si astfel de oameni,dar ea e "mic copil" pe langa oameni gen Becali,iar acest individ a fost trimis de poporul roman la Bruxelles. Si chiar ne reprezinta. Cat despre Asesoft nici nu vreau sa ma gandesc ca ar putea fi ajutata de arbitri.

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    du-te si culca-te..
    eu am invatat de mic.. cand doi iti spun ca esti beat, trebuie sa te duci sa te culci... Daca toata lumea iti transmite ca esti paralela cu baschetul.. de ce tii tu neaparat sa te bagi in seama.. AIUREA ?
    cum sa stii daca arbitrii te fura cand tu nu stii 2/3 reguli si te astepti ca arbitrii sa arate cartonase ca la fotbal..

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • dandreeea :

    ...
    tanti, esti complet pe dinafara. mai bine continui cariera de majoreta ca poate ai mai mult succes, la categoria peste 50 de ani

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • uberalles :

    asda
    sunteti penibili...asesoftu mereu a fost ajutata,in ultimul meci de la giurgiu..cel cu sibiul,a fost un mare ***** datorita arbitrilor care au tras cu oaspetii,pitestiul cand a venit la giurgiu era s-o fure dar au venit arbitrii,np...acum cativa ani admiram asesoftul,dar acum nu mai poate s-a dus e gata se chinuie sa prinda loc de play-off.

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • robertini :

    .......
    scumpa mea,doamna...desi am un buget limitat,fac un efort si va cumpar o pereche de ochelari.poate asa vedeti cu adevarat cum s-a desfasurat jocul.o seara buna!

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    nu vorbi..fara sa stii
    Uberalles.. stii melodia aia de la La Familia - Vorbe.. -> aveau un vers: nu vorbii..fara sa stii.. nu hali mereu ce auzi de la altii.. - am zis ca pun meciul pe torrent si sa mor daca nu ii cer scuze public lu tanti sarmaluta daca tu zici ca ea are dreptate

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • uberalles :

    dsa
    omule,nu vorbesc de acest meci,recunosc nu l-am vazut deci nu ma bag,vorbesc de cele de la giurgiu pe care le-am vazut si stiu ce vorbesc.

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • CSM Târgoviște kama :

    Provocare dna manager
    Iar o bagati in seama pe giurgiuveanca ? Cea mai mafioata familie din orasul ala , ea o reprezinta , usor usor o sa devalorizeze amaratul ala de club scolar si oras.Smarandito te provoc sa incetezi sa mai existi!@TotalBaschet team : nu ne intereseaza ce prostii debiteaza Iliasca asta ..ce mananca x si ce face y in timpul liber… etc

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Soluţia de avarie
    Deşi etapa asta s-au întâmplat lucruri semnificative pe la Sibiu şi Cluj , nimeni nu comentează nimic . În disperare de cauză , băieţii ce au grijă de site-ul ăsta îşi arată din ce în ce mai evident cenuşiul caracterului . Ca să mai anime lucrurile , bagă soluţia de avarie : ceva despre arbitraj de la Ploieşti .

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    @Don Ramon
    Alte 19 articole au intrat după acesta. Unul despre Ploiești vs Giurgiu. Despre caracter discutăm când ne întâlnim (dacă sunteți în București la Final Four-ul cupei). Mi-ar face deosebită plăcere să discutăm face to face, din respect pentru activitatea dvs pe acest forum. Atunci putem vorbi deschis despre ceea ce mă acuzați pe mine și pe colegii mei deși nici măcar nu ne cunoașteți pe niciunul. Eu unul nu pot să trag concluzii așa cum o faceți dvs. O seară plăcută vă doresc.

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești urzeala :

    numaibaschet
    Pe TotalBaschet.ro doar astfel de articole atrag comentarii pentru ca oamenii nu accepta aberatiile unora in rest.. formatul nu atrage lumea la pareri cum era o data pe numaibaschet.ro

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    scarba
    Deja ati intrecut masura cu jigodia asta....nu se poate ca in fiecare zii sa ii ascultam imbecilitatile pe care le scoate....daca acum cateva zile va multumeam pentru ocazia de a rade in fiecare zi deja s-a depasit orice limita !!!! Daca nu erati voi nimeni nu stia de aceasta familie care conduce dupa bunul plac orasul Giurgiu si la fiecare meci fac scandal si arunca cu injurii in stanga-dreapta!!!

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • iubitordebaschet :

    Ganditi, nu judecati
    In afara faptului ca toata lumea e oripilata de cat de tare poate sa strige cineva care a muncit toata viata pentru baschet si a adus o echipa de la copii de 8-10 ani in divizia A, sunteti in stare sa va puneti in pielea dumneaei? Sau a oricui altcuiva care pateste acelasi lucru in orice domeniu, in Romania? Isi striga nemultumirea asa cum ar trebui sa ne- o strigam toti in situatii asemanatoare...poate nu va place tonul, poate are un stil diferit ...dar esenta , asta e. Poate nu stiti sustinatori ai odata "Marelui" Asesoft (pacat ca nu mai e), ca in tur la Giurgiu, era cat pe aci sa pierdeti meciul daca nu era tinut Burlacu (care de altfel e un sportiv excelent) pret de 7 faulturi personale pe teren....De ce nu vreti sa va uitati putin pe scorurile din tur si sa observati ca mult prea multe dintre meciurile pierdute au fost decise in ultimele minute..? De ce nu vreti sa auziti ca in urma plangerilor documentate cu imagini filmate depuse la federatie, au fost sanctionati 2 sau 3 arbitrii....? De ce nu puteti sa concepeti ca pana si pentru Asesoft (care anul trecut era cred ca mult mai bine ca acum in clasament, nu?) e o rusine sa piarda sau sa joace de la egal la egal cu o echipa nou promovata dintr-un oras mic? Poate ca nu e intotdeauna cum spune dna Iliescu, dar in multe cazuri este. E de inteles si de admirat ca fiecare sa-si sustina echipa, poate unii am crescut odata cu ea, dar trebuie sa intelegem ca toata lumea are momente mai bune si mai putin bune....Si e pacat cand nu puteti sa treceti peste aparente, nu puteti sa separati graul de neghina si nu puteti sa ganditi, in loc sa judecati. Din cauza mentalitatilor de genul celor expuse aici, suntem unde suntem ca popor si nici nu vom ajunge mai departe....
    Stiu, o sa ma luati si pe mine la injuraturi.....dar aici nu ar trebui sa fie un loc de violenta verbala, jigniri, trivialitati.

    cu 12 ani în urmă (30.01.2012) Raspunde
  • valeria :

    boala vacii nebune
    Mai oameni buni, nu va mai luati dupa baba asta care are "boala vacii nebune". Daca nu o cunoasteti ce-i poate capul, nu mai comentati aiurea...
    Ïnteresati-va despre ea, dupa care vorbiti.

    cu 12 ani în urmă (07.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!