Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Smaranda Iliescu: "La ce mi-au făcut arbitrii trebuia să intru eu cu buldozerul peste ei"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.12.2011

Marţi, 13 decembrie, s-a întrunit comisia de disciplină a Federaţiei Române de Baschet care a analizat cazul echipei CSŞ Giurgiu din partida pe care aceasta a susţinut-o împotriva celor de la BCM U Piteşti. Comisia de analizat rapoartele comisarului Gheorghiţă Mădirjac şi a arbitrului Alexandru Vasile şi a luat decizia de a sancţiona clubul CSŞ Giurgiu cu o amendă de 400 de euro pentru că Mihai Săndulache a intrat în vestiarul arbitrilor şi l-a amenintat pe Alexandru Vasile.

Pentru a afla mai multe amănunte Total Baschet a luat legătura cu Smaranda Iliescu, managerul formaţiei giurgiuvene care ne-a vorbit pe această temă.

Ce ne puteţi spune despre amenda dictată de FRB împotriva clubului CSŞ Giurgiu în valoare de 300 de euro ?

Pentru ce 300 de euro? Nu ştiu pentru ce am fost amendaţi!

Conform articolului 17.8 pentru comportamentul antisportiv al publicului faţă de oficiali.

Noi am făcut aşa ceva? Aşa spune federaţia? Păi să spună, eu nu ştiu ce le-am făcut. Nu ştiu, dacă erau aşa de supăraţi de ce nu mi-au spus mie. Probabil au trimis un fax care nu a ajuns la mine.

Mihai Săndulache are o funcţie în cadrul clubului ? A fost la meciul cu Piteşti ?

Nu are nicio funcţie la Giurgiu. A fost însă la meciul cu Piteşti.

Ştiţi mai multe amănunte despre ce s-a întâmplat mai exact ?

Eu am făcut o plângere împotriva arbitrului care a viciat scorul. Pentru că în două secunde înainte de final a dat un fault imaginiar. Am dat caseta, au văzut CD-ul, toată lumea a zis că aşa este şi acum mă sancţionează. Dacă mie mi-a dat dreptate la plângere, împotriva arbitrului. S-a dat sancţiune arbitrului, l-au suspendat 8 etape, pe mine de ce m-au sancţionat ?

~ Au luat foloase necuvenite de la adversar ~

Am înţeles că Mihai Săndulache ar fi intrat în vestiarul arbitrilor ...

O fi intrat, nu ştiu. Cred că trebuia să intru eu cu buldozerul peste arbitri, la ce mi-au făcut pentru că au venit şi au luat foloase necuvenite de la adversar şi mă ne îndreptăţeşte pe mine în teren şi acum mă şi sancţionează. La câte mi s-au întâmplat, nu m-ar surprinde nimic.

Veţi face recurs ?

În care ţară să fac? (râde) Haideţi să fim serioşi. Îmi este aşa lehamite de tot. Nici nu ştiu, mă gândesc.

Mihai Săndulache are o legătura cu CSŞ Giurgiu ?

Are o legătura de prietenie. Eu în situaţia şi necazurile pe care le-am avut nu mă pot duce peste tot şi l-am rugat să mă ajute. El m-a ajutat deliberat. La 60 de ani pe care îi am, e greu să mă duc şi să mai suport şi nişte figuri care ştiţi cum fac. Am avut nevoie de informaţii şi m-a ajutat. Oricum, vine acum federaţia să mă amendează pentru că l-aş fi deranjat pe Vasile care şi-a bătut joc de o muncă. Cine analizează treaba aceasta trebuie să aibă şi bun simţ. Îmi pare rău de ce mi-aţi spus. Iar mă abţin să spun ceva. Să vedem cât voi putea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • doarbaschet :

    arbitri si arbitrii
    Nu interveneam daca nu era vorba de titlu.In acest caz "arbitrii" se scrie cu doi "i" , fiind articulat. Exemplu: "Meciul este arbitrat de 3 arbitri." si " Arbitrii au arbitrat (prost) meciul" . Nu pare important,dar daca vezi comentariile unora,te crucesti. Nu cred ca este greu sa intelegi cand se scrie cu un i sau cu doi,mai ales cand limba noastra atat de frumoasa,te ajuta - se scrie cum se citeste si invers,respectiv cum se pronunta,in majoritatea cazurilor - ( alt caz frecvent : "sa fii bun" - se aud mai multi i cand pronunti- respectiv "sa fi fost bun" ,etc.) . Este un site foarte accesat de tineri asa ca n-ar strica si putina educatie gramaticala,asta pana nu vom ajunge toti sa scriem in stil MESS ,sau mai rau,stil EBA.

    cu 12 ani în urmă (15.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!