Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sold out la All-Star Game LNBM de la Oradea

Sold out la All-Star Game LNBM de la Oradea

All-Star Game-ul baschetului masculin românesc are loc miercuri, 20 aprilie, în noua Sală Polivalentă din Oradea, cu ocazia acestui eveniment urmând să se inaugureze incinta sportivă. O să fie primul ASG organizat în România din 2019 încoace, atunci evenimentul jucându-se la Cluj-Napoca.

Clubul CSM Oradea a transmis că toate biletele au fost vândute pentru All-Star Game, peste 5000 de oameni urmând să fie găzduiți în Oradea Arena.

Organizatorii au pregătit și momente muzicale înaintea meciului de baschet, pe scena amenajată în incinta arenei vor urca DJ Nasa, Doc, Vlad Dobrescu și Connect-R, puțin după ora 17.00, potrivit csmoradea.ro.

De asemenea, ediția din acest an are o temă socială, care se referă la construcția/amenajarea unui teren de sport multifuncțional în aer liber, în incinta unității de învățământ Școala Gimnazială Oltea Doamna din Oradea. Astfel, după Meciul Stelelor se va organiza un dineu special cu participarea sportivilor și oficialităților locale respectiv naționale și se va desfășura o licitație pentru maioul de joc purtat de către baschetbaliști la All-Star Game.

Componența celor două echipe, Nord și Sud, poate fi văzută AICI.

All-Star Game LNBM va avea loc miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 18.00 și o să fie în direct pe Digisport 2 respectiv Prima Sport 2 (fostul LookSport).

*foto: frbaschet.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Dacă tăceai, comentator bun erai!
    Programul de entertainment in transmisia tv la Digi va fi asigurat de Hoosu Emill, comentator TVR, pilă groasă TVR, lingusitor FRB, suporter Voluntari, văr cu Moldoveanu, neam cu cine trebuie acolo unde se împarte tăițeii la gura lui lacomă. Noroc că nu comentează la microfonul sălii, că ar reuși să asmută publicul împotriva echipei locale.

    cu 2 ani în urmă (20.04.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!