Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: “Nu mai avem şanse nici la locul 9”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
21.03.2013

Sorin Caprarescu

Sorin Căprărescu a vorbit pentru cititorii Totalbaschet.ro despre ultimele 3 partide pe care BCM U Piteşti le mai are de disputat până la finalul sezonului regulat.

A fost o înfrângere foarte dureroasă cu Târgu Mureş, nu atât din punct de vedere al scorului cât prin atitudinea jucătorilor care la meciul acesta după părerea mea a lăsat de dorit. Nu aşa se aborda un meci, trebuia totuşi o altă atitudine a jucătorilor deoarece într-adevăr Târgu Mureş este o echipă foarte bună, este pe locul al doilea în acest moment în campionat. Noi din păcate am făcut un meci foarte slab, din nou am ratat foarte mult dar de această dată şi apărarea a lăsat de dorit.

Play-out-ul va avea loc, ca de altfel în fiecare an, mai puţin anul trecut când s-a retras o echipă. Părerea mea este că noi nu mai avem şanse nici la locul 9, eu cred că vom terminat pe locul al 11-lea. Mai avem trei meciuri de disputat, în deplasare cu CSM Bucureşti, acasă cu Energia Rovinari şi în ultima etapă în deplasare la Cluj. Noi vom juca aceste meciuri, nu ne vom da la o parte. Din aceste 3 meciuri sperăm să câştigăm cel puţin meciul de acasă cu Rovinariul, va fi foarte greu darn u imposibil. Cred că în play-out vom juca cu Farul. În cele 3 partide rămase până la finalul sezonului regulat nu îi vom putea folosi pe Barac, Popovic şi Neguţ, cei trei fiind accidentaţi. Tragem speranţe ca în play-out să îi avem pe cei trei valizi şi să încercăm să evităm surpriza să ne elimine Farul Constanţa. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!