Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: ”Nu vom avea parte de un meci ușor la Miercurea Ciuc”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.01.2011

Antrenorul secund al echipei BCA Pitești, Sorin Căprărescu, a declarat, miercuri, că jucătorii săi vor avea un meci foarte greu la Miercurea Ciuc, în etapa a 17-a a Diviziei A, la masculin. După eșecul de acasă, cu ”U” Mobitelco Cluj, din runda precedentă, gruparea din Trivale este decisă să câștige în următoarele două partide.

Căprărescu a mai precizat că echipa din Miecurea Ciuc este una destul de incomodă. ”Ei se aflã pe locul 14, dar cu siguranță vom avea partea de un meci deloc ușor acolo. Ținând cont de situația noastrã în clasament, nu avem voie sã nu câstigăm. Mergem numai la victorie”, a completat tenhicianul pentru ediția online a Ziarului Top.

Oficialul echipei BCA Pitești a adăugat că formația din Trivale are de disputat câteva meciuri pe care elevii săi le pot câștiga. ”Dacă vom învinge la Miercurea Ciuc, vom porni cu alt moral și pentru confruntarea cu echipa din Craiova, de pe teren propriu, și acest șir va funcționa și pentru meciul de la Oradea. Lucrurile se leagă de la sine”, a încheiat Sorin Căprărescu.

BC Argeș Pitești ocupă locul nouă în clasamentul Diviziei A, la masculin, cu opt victorii și opt înfrângeri.

sursa foto: ziartop.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!