Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: “Şansele de câştig sunt egale”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
26.03.2013

Sorin Caprarescu

Managerul celor de la BCM U Piteşti a vorbit pentru cititorii Totalbaschet.ro despre ultima partidă a echipei cu CSM Bucureşti, dar şi despre următoarea întâlnire, cea de pe teren propriu cu Energia Rovinari.

Meciul din etapa anterioară cu CSM Bucureşti a fost un meci greu cu o echipă foarte bună care are în componenţă jucători experimentaţi. Diferenţa a fost făcută de jocul nostru foarte bun în atac unde toţi jucătorii au avut procentaje bune, dovadă cele 101 puncte marcate.

Meciul cu Rovinari este un meci între două echipe care nu mai au nicio şansă de a prinde play-off-ul, dar un meci important pentru ambe echipe în vederea unei clasări cât mai bune înainte de începerea play-out-ului. Meciul nu este dinainte câştigat chiar dacă jucăm pe teren propriu, respectăm echipa din Târgu-Jiu pentru că are în componenţă jucători spectaculoşi care de-a lungul campionatului au demonstrat că pot învinge orice echipa. Părerea mea este că şansele de câştig sunt egale.

Foto: Anca Cheregi 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!