Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: "Șapera va fi noul antrenor al lui BCM U Pitești"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.07.2013

 

BCM U Pitești va semna, cel mai probabil luni (22.07), contractul cu Hristu Șapera. Acest lucru este confirmat și de către Sorin Căprărescu, managerul echipei, care a declarat următoarele pentru Curierul Zilei:

„Hristu Şapera va fi antrenorul nostru, pentru o perioadă de 2 ani. A fost de acord cu ce i-am propus şi urmează să semnăm contractul. Vom avea acelaşi bu­get pe care l-am avut şi anul trecut. La începutul lunii august, vom începe pregătirea pentru noul sezon. Echipa este conturată în proporţie de 70 - 75%. Vom aduce români, americani şi lituanieni. Noi am trimis oferte pentru mai mulţi jucători şi aş­teptăm răspunsurile lor. Cu unii dintre ei ne-am înţeles, iar cu alţii mai sîntem în discuţii. Nu vom anunţa fiecare jucător în parte, ci vom anunţa lotul atunci cînd vom avea 12 baschet­balişti. Oricum, pînă la startul pregătirilor, echipa va fi făcută. Vom conta şi în acest sezon şi pe Neguţ, Chirof şi Alexiu. Ne vom reuni pe 5 - 6 august. După o perioadă de antrenamente în localitate, vom pleca, pe 11 august, în cantonament la Poiana Braşov, unde vom sta 10 zile“.

În calitate de antrenor principal, Șapera a condus pe CSM București în ultimii doi ani, calificând această echipă de două ori în playoff și o dată la turneul final al Cupei României. El a mai antrenat pe Granitul București, alături de care a obținut o promovare în prima ligă. El a activat și în calitate de antrenor asistent la CSM București, pentru Mladen Ostojic respectiv Predrag Vasic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!