Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: "Sper ca lucrurile să meargă mult mai bine cu Popa Calotă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.02.2012

Etapa trecută BCM U Piteşti a pierdut un jucător important în angrenajul echipei antrenate de Tudor Costescu. Este vorba de Dani Popescu, a cărui accidentare pare a fi serioasă. Sportivul originar din Bucureşti are mari şanse să rateze Final Four-ul Cupei României dar şi următoarele 2-3 meciuri din campionat.

Într-o declaraţie acordată site-ului ziarultop.ro, Sorin Căprărescu afirmă că îşi pune speranţele în Popa Calotă, singurul fundaş de meserie pe care îi au argeşenii la dispoziţie.

Am rămas acum fără Dani Popescu, dar sper ca lucrurile să meargă mult mai bine cu Popa Calotă. Sper să înţeleagă şi jucătorul că rolul său în echipă este unul foarte important în momenul de faţă şi să aibă prestaţii din ce în ce mai bune. Eu cred că acest lucru este posibil pentru că el este un jucător valoros, care a fost prezent în multe meciuri decisive.

1 comentariu la aceasta stire:
  • THE_ONE_11 :

    Kevin Eleven
    Pot sa spun ca acest comentariu se vrea o incurajare, dar de fapt exprima o oarecare temere in legatura cu Kevin.Dl antrenor secund nu a stiut sa mascheze bine temerea lui fata de "increderea" pe care o are in el.
    Parerea mea este ca, Kevin esti un jucator f bun, dar nu numai rolul sau in echipa e important, ci fiecare post in parte.Deci concluzionand nu trebuie doar el sa joace f bine, ci si coechipierii lui.Daca va juca bine Kevin toata lumea va fi fericita, daca nu Veliskovic e o varianta pe pozitia 1 (a mai facut-o cu brio), dar dupa parerea mea nu numai rolul lui e important, ci si a colegilor lui.Toata lumea trebuie "to steep up" si sa faca lucrurile sa se intample in fata unor echipa mai bine cotate.Ma mira faptul ca Dl Iacobescu a spus ca are 2 meciuri mai usoare cu Pitesti si Iasi, eu il contrazic, Pitestiul e o nuca f tare, s-ar putea sa aiba surprize.Si Sibiul a subapreciat Pitestiul si a pierdut in 3 meciuri din 4 sustinute.Ba mai mult Dl Vulc s-a grabit sa revina in Sibiu din Giurgiu pt a juca rapid cu Pitestiul crezand ca va fi un meci facil si pana la urma s-a inselat.Hai Pitesti!

    cu 12 ani în urmă (03.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!