Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Căprărescu: “Vom aborda orice partidă cu gândul la victorie”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.03.2013

Sorin Caprarescu

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Sorin Căprărescu, managerul echipei BCM U Piteşti, a vorbit despre succesul piteştenilor în faţa celor de la CSŞ Giurgiu dar şi despre partida de la Constanţa.            

Ce părere aveţi despre succesul înregistrat contra giurgiuvenilor?

Pardida cu Giurgiu a fost una foarte grea pentru că Giurgiu are nişte jucători cu calităţi deosebite, care joacă un baschet spectaculos, lucrul acesta demonstrându-l de-a lungul campionatului. Noi am practicat un joc foarte bun în primele 2 sferturi, cu o apărare agresivă care a dus la câştigarea multor mingi şi lansarea contraatacurilor care ne-au ţinut în meci. După pauză, pe fondul unui joc mai slab al echipei noastre, am dat posibilitatea adversarului să preia conducerea şi să se distanţeze pe tabela de marcaj. În sfertul 4 am făcut o apărare mult mai agresivă, am fost mai atenţi în fazele de atac unde nu am mai irosit ocazii de a marca. În acest meci am avut un jucător, Calotă, care a reuşit cel mai bun joc al lui din acest sezon iar el a fost susţinut de întreaga echipă la obţinerea acestui succes. Diferenţa în acest meci a fost făcută de sclipirile lui Octavian Popa Calotă care au dat încredere tuturor jucătorilor şi jocul colectiv care în anumite partide ne-a lipsit.

Urmează jocul cu CS Farul Constanţa. Ce aşteptări aveţi?

Partida de la Constanţa nu va fi una uşoara chiar dacă poziţiile din clasament ale celor două echipe ne dau ca favoriţi. Echipa din Constanţa a pus probleme serioase multor echipe care au venit la malul Mării Negre şi de aceea trebuie să fim foarte atenţi la acest meci, sa nu comitem multe greşeli şi să facem o apărare foarte agresivă care să ne ofere şansa de a avea cât mai multe contraatacuri. Sper ca la Constanţa să obţinem cea de-a treia victorie consecutivă care ne va da un moral bun în partidele următoare.

Cum vedeţi lupta pentru play-off?

Atâta vreme cât şanse matematice ânca există noi ne jucăm şansa până la capat şi vom aborda orice partidă cu gândul la victorie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!