Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sorin Hartman: "Totul s-a terminat cu o calificare meritată"

Lucian Călinescu, Dan Oancia

Lucian Călinescu, Dan Oancia
02.06.2014

Hartman

Sorin Hartman, antrenorul celor de la Ştiinţa Bucureşti, a reuşit promovarea la capătul unui sezon de Liga I lung, la finalul căruia echipa sa a suferit doar o înfrângere pe tot parcursul campionatului, contra echipei secunde de la Chiajna.

Promovarea s-a decis în cadrul "patrulaterului" de la Cluj, unde Știința a reușit trei victorii din trei partide, învingând pe rând pe gazdele de la Cluj, alături de care au reușit promovarea, Miercurea Ciuc și Rapid București.

Întrebat de sezonul care tocmai s-a încheiat, Sorin Hartman s-a arătat mulțumit de deznodământ, chiar dacă a avut parte de o grupă puternică: "Da s-a terminat cu o calificare meritata. A fost un sezon frumos cu prima parte cea preliminara foarte puternica, avand in vedere ca am fost intr-o grupa de foc ( Asesoft II, Chiajna II, Steaua II, Rapid), unde am suferit doar o infrangere cea cu Chiajna. Acest fapt ne-a ajutat enorm in atingerea obiectivului nostru, acela de a promova in LNBM. In iarna ne-am intarit cu Biasutti, Corneanu si Sandu. Au urmat fazele de calificare si semifinale unde am pus la punct unele probleme din jocul nostru iar la Turneul Final am cules roadele muncii noastre de un an printr-un baschet de calitate care ne-a adus calificarea".

De asemenea, Hartman a ținut să facă referire și la sezonul viitor de LNBM, declarând: "Campionatul viitor va fi unul foarte greu pentru noi, obiectivul nostru fiind evitarea retrogradarii. Depinde foarte mult de bugerul pe care-l vom avea. Ne-am propus sa ne bazam pe jucatori români tineri cu care să muncim mult și cu care să ne putem îndeplinii obiectivul. Dacă vor fi bani si de 2-3 jucători străini, va fi cu atât mai bine pentru noi. Dar acest lucru îl vom vedea în timp.

foto: stiintabucuresti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!