Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srdjan Jovanovic: ”100% nu voi mai continua aici, dar respectaţi-mi munca!"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.04.2013

Srdjan Jovanovic s-a arătat deranjat de faptul că, imediat după Final 4 și înainte de startul PlayOff-ului, nu se vorbește despre baschet ci se speculează cine îi va lua locul pe banca tehnică a timișorenilor. Tehnicianul spune că două realizări foarte importante ale sale sunt restabilirea spiritului de echipă în interiorul lotului și faptul că a oferit minute juniorilor pe care i-a avut la dispoziție.

Nu e corect ca la o zi după Final Four și cu trei zile înainte de play-off să se vorbească despre altceva în afară de baschet. Eu consider că am fost corect cu presa de când sunt la Timișoara, consider că am avut niște realizări aici. Cel mai important pentru mine e că, în ciuda problemelor din interiorul lotului, am convins acești băieți să joace împreună. În acest moment, suntem o echipă, nimeni nu poate spune că ne bazăm doar pe individualități, nu mai e așa. Pentru mine, aceasta e cea mai mare victorie, să văd niște jucători care înainte nici nu-și vorbeau, că joacă împreună. În plus, sunt mândru că voi lăsa în urma mea trei jucători tineri și foarte talentați – Păun, Toth și Milencovici – , care sunt viitorul baschetului timișorean. M-aș bucura ca peste câțiva ani, când vor fi la nivelul lui Burlacu de exemplu, să își amintească de faptul că a fost la un moment dat un antrenor care le-a dat șanse, a spus antrenorul la conferința de presă a clubului, conform drunkeria.ro

Jovanovic spune că dorește să i se arate respect și să fie lăsat să lucreze până la finalul sezonului, când va părăsi banca tehnică a ț.

Niciodată nu am cerut să se vorbească frumos despre mine. Cer doar respect pentru munca mea, pentru săptămânile care mi-au mai rămas, pentru că apoi, 100% nu voi mai fi aici. Lăsați-ne să muncim. În acest moment nu contează cine va fi următorul antrenor. După ce se termină sezonul, se poate discuta și despre Dragan Petricevic. Repet, nu am nimic cu el, sincer nici nu îl cunosc, dar știu că e mult mai iubit decât mine la Timișoara. Eu am venit doar să îmi fac treaba cât mai bine cu putință.

Antrenorul a afirmat și că, în opinia sa, Dragan Petricevic trebuie să revină la Timișoara și să șteargă impresia pe care a lăsat-o la plecarea din țară la începutul acestui sezon.

Din punctul meu de vedere, Dragan Petricevic trebuie să se întoarcă la Timișoara și voi susține acest lucru. De ce? Pentru că ultimele două ori când a părăsit țara, a plecat înainte să-și ducă misiunea la bun sfârșit, lăsându-și echipele pe locurile 11 și 12. Trebuie să se întoarcă și să demonstreze că poate face mai mult. Are tot suportul meu pentru a se întoarce și a arăta acest lucru. Pentru toți fanii de aici și pentru toți prietenii lui din Timișoara, trebuie să se întoarcă și să facă o impresie mai bună.

Timișoara va întâlni în prima fază a PlayOff-ului 2013 pe CSU Ploiești. Seria va debuta sâmbătă, 13 aprilie, iar primele două partide vor avea loc pe teren campionilor entritre.

Foto: Sebastian Tătaru

6 comentarii la aceasta stire:
  • dana_qwert :

    antrenor
    In primul rand nu inteleg de ce se tot insista cu Petricevic, am impresia ca atunci cand BC Timisoara are un esec, imediat anumite ziare locale il aduc in discutie si nu inteleg de ce. Acest antrenor si-a aratat abilitatile de antrenor in ultimii ani si au cam lasat de dorit, atat la Timisoara cat si la Sibiu si apoi a plecat, deci nu spune prea multe (O intrebare fireasca acum: De ce nu si-a incheiat activitatea la Sibiu, daca e un antrenor responsabil?). Dar nu mai merita sa insist pe acest subiect deoarece cei care il sustin pe acest antrenor sunt majoritatea din galeria de fotbal si aici vorbim de baschet. Ca sa trec mai departe la subiectul principal: Srdjan Jovanovic a fost un mare jucator, dar ca antrenor nu are inca experienta necesara. Nu inteleg de ce se tot comenteaza despre el tot felul de lucruri. Omul a fost numit de catre club, iar lui i s-a oferit posibilitatea si a acceptat-o. Deci cred ca cei care comenteaza si aici ma refer la cei care sunt fani ai acestei echipe ar trebui sa se lege de conducerea clubului si nu de acest om care incearca sa-si faca treaba cat mai bine posibil si cum poate. Cred ca intai ar trebui sa fim suporteri ai echipei (indiferent daca e un antrenor care ne place sau nu si mai ales indiferent daca pierd/castiga), fiindca chestiile administrative nu tin de noi si nu vor tine niciodata.

    cu 11 ani în urmă (10.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Treaba e simpla si nu numai la Timisoara....vrei rezultate din nimic? Petricevic e in capul listei.Faci tot ce poti si il aduci, dupa care esti atent doar la alcatuirea lotului si rezultatele vor veni.Vorbesc unii mari cunoscatori ca si cum Petricevic a avut rezultate acum 15 ani.El a avut 2 ani mai slabi in 17 ani de cariera...is 17 ani totusi! Cristescu de exemplu ar trebui sa se gandeasca serios daca nu prinde finala sa faca o ajustare in conditiile in care unul ca Petricevic e liber, da...

    cu 11 ani în urmă (10.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @free62
    Tine cont ca Bavcevic cu sau fara maimuta are contract pe 2 ani!

    cu 11 ani în urmă (10.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Eh io ziceam doar....din momentul in care a prins finala cupei, ii clar ca ramane si la anu...doar un imposibil 3-0 umilitor cu Oradea l-ar putea demite. Eu una peste alta nu il consider un antrenor slab, dar il consider un antrenor total nepotrivit pt lotul asta, un antrenor care isi mananca o gramda de energie cu strigatul, care isi mananca o gramada de energie si de atentie cu masa oficiala si alti oficiali. Peste toate are un sistem cretin de face schimbari la prima greseala si tine o morala de temut:)). Una peste alta un Petricevic cu un lot bun ar crea o emulatie foarte mare....sa nu uitam cat aplaudat este la Cluj de cei mai trecuti prin viata care l-au vazut pe vremea cand era slim si camasa statea in pantaloni:)).Este putin mai batran ca Tenter, dar are 17 ani de antrenat cu rezultate remarcabile...Asta inseamna ca pe langa burta mai are ceva si acolo la etaj

    cu 11 ani în urmă (10.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @free62
    Perfect deacord cu tine! dar te rog sa nu uiti ca anu trecut si acu doi ani exact pentru acelasi stil de schimabri (la prima gresala) il critica lumea si pe Marcel!

    cu 11 ani în urmă (10.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Antrenor nou
    Greseala in privinta antrenorului de la Timisoara provine de la faptul ca De Maio, Tritoiu, Vermesan si viceprimarul se calca pe picioare de multi ce sunt si nu au capul limpede in luarea deciziilor. Vezi demiterea lui Badnarevic absolut nejustificata. Bine, in afara de Vermesan nu au niciunul habar de baschet.
    S Jovanovic isi cauta alibiuri, nu le-a dat sanse tinerilor mai deloc dar nici nu prea avea cui ca oricum sunt slabi rau, ii bate Ploiestiul la U23 fara niciun fel de probleme iar in privinta spiritului de echipa el pluteste in alta sfera, jucatorii nu joaca nicio schema ci fiecare cu bisericuta lui.
    Despre Dragan Petricevici parerea tuturor care il cunosc este urmatoarea super antrenor - fara caracter. In ultimii ani el care decidea jucatorii achizitionati a avut grija sa aduca la Timisoara jucatori de doi lei, platiti regeste si care decartau o parte din salariu ocrotitorului. Cu ceva maruntis acordat sefilor galeriei si-a asigurat si ,, dragostea neconditionata'' a acesteia.Pentru majoritatea fanilor readucerea lui Petricevic e un cosmar mai mare decat a fost nevinovatul de Jovanovic. Speram la un antrenor nou si cinstit care sa nu intre in combinatiile cu impresarii si jucatorii adusi si care sa stie sa aduca jucatori valorosi pentru ca la banii care s-au platit si se platesc la Timisoara acest lucru e foarte posibil.

    cu 11 ani în urmă (11.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!