Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srdjan Jovanovic: "Am găsit calea de a reveni și am obținut o victorie foarte importantă"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
24.03.2013

BC Timişoara a reuşit să se impună în derby-ul local cu BC Timba, 91-88, la capătul unui meci spectaculos, în care a fost condusă mare parte din timp şi în care se discută mult asupra ultimei faze a meciului.

Antrenorul Srdjan Jovanovic a comentat pentru site-ul oficial al clubului victoria elevilor săi. 

Am avut o revenire spectaculoasă și am câștigat. Nu aș spune că am jucat slab când ne-au condus, ci aș remarca procentajul lor la trei puncte. În prima repriză au avut opt trițe din 11 încercări, ceea ce este fantastic. În aceste condiții ne-a fost greu să-i stopăm și au înscris 52 de puncte în prima repriză. Totuși, am găsit calea de a reveni și am obținut o victorie foarte importantă. Toată lumea își vinde pielea foarte scump în acest campionat, iar acum trebuie să mergem mai departe și să câștigăm următorul meci.

BC Timişoara joacă etapa viitoare, miercuri,  pe teren propriu cu CSŞ Giurgiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!