Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srdjan Jovanovic: "Aveam o situație dificilă în grupă, dar am arătat un baschet competitiv"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
12.12.2012

foto: BC Timisoara

BC Timişoara a încheiat aventura din FIBA EuroChallenge cu un eşec la Szolnok, 71-77. Leii din Banat şi-au luat adio de la orice gând de calificare încă din primul sfert pe care l-au pierdut cu 25-8! Bănăţenii şi-au luat revanşa în actul secund când s-au impus cu 29-15. La final însă, maghiarii au triumfat la 6 lungimi.

Antrenorul Srdjan Jovanovic a comentat ultimul joc al elevilor săi în acest sezon european.

Le-am cerut jucătorilor mei să nu se gândească prea mult la scor și la rezultatul celuilalt meci al grupei, pentru că scopul nostru era să jucăm bine împotriva unei echipe puternice precum Szolnok. Aveam o situație dificilă în grupă, dar cred că am arătat un baschet competitiv. Da, am făcut un prim sfert slab, dar trei zile mai devreme am jucat un meci greu, tot în deplasare, la Mediaș. Cred că jucătorii mei au momente când își pierd concentrarea, iar uneori nu le este ușor să evolueze în două competiții puternice. (sursa: banatsport.ro)

Timişorenii au încheiat grupa F pe ultimul loc, cu o singură victorie şi 5 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!