Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srdjan Jovanovic câştigă primul meci din cariera de antrenor principal

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
08.12.2012

foto: BC Timişoara

După eşecul de la Craiova şi cel cu Oldenburg în EuroChallenge, Srjan Jovanovic a reuşit în acestă seară să obţină prima sa victorie din cariera de antrenor principal. Tehnicianul Leilor din Banat a triumfat la Mediaş, în faţa lui Gaz Metan.

Până să se bucures de succes, sârbul a suferit mult pe bancă. Bănăţenii au început prost meciul. Au fost conduşi cu 24-11 după primul sfert şi cu 34-17 în actul doi (diferenţa maximă de pe tabelă). Cu ajutorul celuilalt Jovanovic - Zlatko, Leii din Banat au întors soarta meciului în sfertul patru şi au câştigat cu 77-69.

Presiunea mare care exista pe bănăţeni înaintea acestui meci şi riscul de a ajunge la 4 eşecuri consecutive, în toate competiţiile, record unic în ultimii doi ani şi-a spus cuvântul spre finalul jocului. Cu mai puţin de un minut rămas din timpul regulamentar, la un atac al gazdelor la care Dundjerski a scăpat mingea printre picioare în aut, Srdjan Jovanovic a sărit în aer de bucurie, ştiind probabil că echipa sa nu mai poate pierde partida. Tehnicianul timişorenilor s-a descătuşat la finalul unui meci în care a suferit pe bancă vreme de 35 de minute!

Pentru BCT urmează duelul cu concitadina Timba, în care e favorită.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!