Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srdjan Jovanovic: "Este foarte important că avem 2-0 cu Mediaș în acest sezon"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.03.2013

Srdjan Jovanovic, antrenorul lui BC Timișoara, a precizat că a avut probleme în a-și stabili strategia înaintea meciului cu Mediaș din cauza problemelor la spate ale lui Zlatko Jovanovic:

"Am fost şocaţi dimineaţa, când am aflat că Zlatko Jovanovic are probleme cu spatele şi nu va juca, după ce cu o seară înainte s-a antrenat normal. Nu ştiam ce vom face fără el. N-am putut schimba nimic din ceea ce am lucrat în ultimele zile, dar am câştigat chiar dacă am avut mari probleme în prima parte. Am fost apatici mai ales în defensivă şi le-am permis adversarilor să înscrie 49 de puncte, ceea ce e inadmisibil, în condiţiile în care jucăm acasă. Nu se întâmplă pentru prima oară, ci am păţit-o şi la alte meciuri, când am rămas în urmă, iar apoi am consumat foarte multă energie pentru a reveni. Este foarte important că am câştigat şi că avem 2-0 cu Mediaşul în acest sezon, iar jucătorii merită felicitări pentru victorie.

Am schimbat mulţi jucători din decembrie până acum şi fiecare schimbare a adus ceva nou. Echipa are nevoie să înveţe, dar acum din fericire avem două meciuri pe care le jucăm acasă, avem timp să mai muncim. Am arătat la Asesoft că suntem într-un progres şi acest joc a fost important pentru a demonstra asta. Am încercat să aflu motivul startului mai slab, am vorbit cu jucătorii. Nu ştiu, atunci când nimic nu merge bine nici fanii nu sunt precum spre finalul jocului, dar noi le dăm motive să nu fie aproape de noi, ei sunt aproape de noi şi apoi ne văd luptând precum am făcut-o în partea a doua. Le-am explicat că oamenii vin să-i vadă luptând, fie că bat sau pierd”.

15 comentarii la aceasta stire:
  • c-ta :

    ARBITRII
    cum ar fi aratat clasamentul daca timisoara castiga la ploiesti,unde a fost furata,si mediasul castiga la timisoara ,unde a fost furat?????totul si toate pentru ploiesti,chiar si la meciuri indirecte aaaa am uitat de cluj, daca ar fi castigat la csm bucuresti......se arbitreaza ca la fotbal cu tabla in fata ,clasamentul este facut.....oare de ce a mai arbitrat serban ,spre exemplu etapa aceasta la timisoara ???? dupa ce a facut cu ciulin la bucuresti, ciulin arbitreaza pe ploiesti?????....astia doi plus olaru si grigoras ,ajutati si de unii comisari care n-au curaj sa-i noteze cu slab sau foarte slab fac jocurile in campionatul romansc....sa nu-i uitam pe iacobescu,vermesan, puicu, sere .....deci castiga ARBITRI,unii CONDUCATORI si totdeauna pierd jucatorii si antrenorii ..CORECT????

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @c-ta
    Foarte corect! dar cel mai mult pierde sportul! Fotbalul este o mizerie, baschetul se becalizeaza tot mai accentuat.... Care ii totusi miza unui meci castigat cu albitrii? Daca ai un trofeu murdar in vitrina cu ce te ajuta? sportul ar trebui sa fie competitie intre sportivi si nu intre presedinti de club si oficiali. Sportul ar trebui sa fie un dunk frumos si nu dusul mainii la buzunarul din spate !!!!

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mi :

    hell
    se scrie corect ARBITRI
    te rog pe viitor sa te corectezi

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    hell
    se scrie corect ALBITRII

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mi :

    meea
    e clara situatia si cu tine !!!

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @mi
    Dragul meu, inainte sa ma corectezi te rog sa faci diferenta intre arbitrii si albitrii. In prima categorie, adica arbitrii, se incadreaza mandrii purtatori de fluier din tarile civilzate, in a doua categorie, adica albitrii, se incadreaza fluiericii astia de doi lei gramada care toata ziua tusesc in fluier! Sper ca ai inteles pentru ca este a doua oara cand explic aceasta diferenta majora!

    Albitru=Gripat cu Fluier
    Arbitru= persoana cu fluier care oficaza cat mai corect o competitie intre doua cluburi de baschet

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @mi
    Meea cunoaste punctul meu de vedere si ma sustine!!!

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Justificare
    Hell o dai la intors sa justifici o eroare care persista in comentariile tale si este suparatoare pentru oamenii care se exprima cat de cat corect.In alta ordine de idei cred ca e mai corect sa nu dam vina pe arbitraj acolo unde nu e cazul. In meciul de la Timisoara au fost 2 decizii controversate, una in favoarea Timisoarei si una in favoarea Mediasului. Tenter incearca si el saracul sa justifice ca a fost batut de o echipa cu 7 jucatori valizi si fara cel mai bun om al ei pe cand el are cel mai bun lot din Romania. Va pronuntati despre un meci pe care nu l-ati vazut si va bazati pe afirmatiile subiective ale lui Tenter.

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @gabi30us
    Tu despre ce vorbesti? am acuzat eu un albitru anume? ce o dau la intors? cauta comentariile mele de acu o saptamana si ai sa descoperi El Dorado.... si explicatia mea legata de fluierici... daca nu ma crezi vorbeste cu craiovenii si iti confirma ei! Noi nu avem nici un arbitru in campionatul intern, toti sunt fluierici si cel mult albitrii! Si pe mine ma supara modul in care se albitreaza!!!! As putea sa ii fac canalii sau gunoaie dar ma multumesc sa ii numes albitrii si jur ca nu o sa cer nimaniu permisiunea sa fac asta si nici nu o sa imi pese daca iti place tie sau nu!!!!!

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    gabi
    mie nu mi se pare suparatoare, dragule, ideea e ca userul blamat de tine chiar din considerentul asta foloseste cuvantul respectiv.dar ceva de baschet se poate discuta?si nu cred ca hell s-a legat de arbitrsajul din meciul timisorenilor.

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • c-ta :

    pt.gabi
    jocul de la tm a inceput cu 3 -trei decizii de pasi impotriva mediasului TOATE GRESITE-ma gandeam ca vor fi vreo 10 ca la jocul clujului cu csm buc.-,apoi la inceputul sf. 3 in 90 de sec. tm. a intrat in bonus????abia dupa al 8-lea faul al mediasului s-a fluierat primul al timisoarei???? iar spre sfarsit cand conducatorul de joc al tm. a facut pasi sau/si 5 sec. .....dupa discutii intre arbitri s-a dat mg. tot pentru timisoara......sunt doar cateva.....in acelasi timp spun ca TENTER a reusit sa-si bulverseze jucatorii prin schimbari ciudate,conducatorul de joc de la medias-sarbul-e penibil f. slab in aparare iar in atac "aresteaza" mg.

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • c-ta :

    clasament
    oradea,tg. mures, ploiesti ,tm., medias, cluj, craiova, csm.buc......atentie tm. daca clujul castiga tot nu iesiti pe 4,asa ca vermesan fa ceva indirect, iar tu ploiesti ,pardon iacobescu vrei locul 2 fa ceva sa bata sibiul pe tg. mures in ultima etapa ei,ei,ei corpul asta de arbitri international ....ce federatie, ce colegiu de arbitri,comisari....noi discutam si ...ei isi vad de treaba...si ,si la vara cald

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • realHQ :

    @c-ta
    Right. Unul dintre lucrurile (extrem de dezagreabile) pe care le-am aflat din multiple surse in ultimii ani a fost cel legat de faptul ca un anume club - si nu-i dau numele- a ajuns la arta si performanta de a manevra -prin rah...atii de sclavi ai banului numiti intamplator arbitri -inclusiv rezultatele competitoarelor in meciuri in care nu e direct implicat. Sa furi in meciuri in care joci tu o stiu multi ciobani cu bani. Sa intervii de la distanta in meciurile contracandidatelor e deja arta :) Jos palaria.

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mi :

    hell
    ok hell, atunci nu uita sa pui ghilimele de fiecare data.

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @mi
    Nici intr-un caz, ar fi un pamflet atunci iar termenul de albitru se vrea insulta!!!

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!