Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srdjan Jovanovic: "Nu există presiune la meciul cu Szolnok, dar vrem o victorie"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
10.12.2012

BC Timişoara se pregăteşte pentru ultimul duel din grupa F a FIBA EuroChallenge. Bănăţenii, cu un bilanţ de 1-4 în această serie, mai au doar şanse matematice de calificare. Leii din Banat trebuie să o învingă mâine pe Szolnok la o diferenţă de cel puţin 23 de puncte, iar Oldenburg să treacă de Kormend.

Antrenorul alb-violeţilor spune că jocul din Ungaria e unul ca oricare altul şi că îşi propune o victorie. Srdjan Jovanovic a declarat că nu există presiune pe echipa sa.

Înainte de toate le-am cerut jucătorilor să nu facă nicio diferență între partide, pentru că toate sunt importante. Chiar dacă unii spun că va fi ultimul nostrumeci în EuroChallenge, vrem să facem un rezultat bun, să avem o prestație solidă în fața echipei care în tur ne-a învins la Timișoara. Vrem să arătăm că atunci am prins o zi mai puțin bună, vrem să ținem rezultatul strâns și, ca de fiecare dată, îmi doresc victoria. Pentru noi, presiunea nu este mare, căci suntem la prima experiență în EuroChallenge, iar băieții meci înțeleg că în acest moment campionatul intern este mult mai important, dar de asemenea, ne dorim să reprezentăm cât mai bine echipa și orașul.

Voi cere jucătorilor să dea totul, să uite partida cu Mediașul pentru că a rămas în spate. Nu vreau să plângem după înfrângeri sau să facem sărbătoare după victorii. Campionatul este lung și avem nevoie de luciditate. Așadar, va fi un meci ca oricare altul și vom vedea ce se va întâmpla. (bctimisoara.ro)

Partida va avea loc marţi, de la ora 19:00, ora României şi va fi transmisă de TVR 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!