Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srdjan Jovanovic: "Nu mi-e ruşine de ce am făcut aici. Vedem ce va fi"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
21.04.2013

foto: fortaviola.ro

A debutat în cariera de principal la Timişoara, iar acum a ajuns la finalul primul său sezon pe banca unei echipe. Srdjan Jovanovic a dat poate ultima declaraţie în calitate de antrenor principal al formaţiei BC Timişoara, chiar dacă sârbul spune că nu ştie nimic legat de viitorul său.

Eu mai am contract până la finalul lunii mai. E greu să spun acum după meci ce va fi. Eu voi veni să muncesc aici până în ultima zi de contract, dacă şi ei vor. E jobul meu şi îl respect. Şi când voi pleca de aici voi spune "noi" pentru că au fost momente frumoase, multe victorii mari şi Timişoara va rămâne în inima mea pentru restul vieţii. Pot să privesc pe oricine în ochi. Nu mi-e ruşine cu ce am făcut, am dat tot ce am avut mai bun şi de aceea sunt fericit. Dacă aş lua-o de la început aş face totul la fel. A fost o experienţă foarte bună pentru mine şi mi-aş fi dorit să câştigăm Cupa.

Întrebat ce ar trebui să facă clubul pentru sezonul viitor, Srdjan Jovanovic nu a putut da un răspuns clar, dar s-a referit la jucătorii tineri din lot.

E greu de spus. Cu siguranţă există un viitor în această echipă. Sunt câţiva jucători foarte buni şi dacă vrem să devină şi mai buni trebuie să insistăm cu ei. Să mai aducem şi alţi tineri şi să fie un plan de viitor, nu doar pentru un sezon.

Legat de seria pierdută cu 0-3 în faţa Asesoftului, tehnicianul timişorenilor a recunoscut superioritatea adversarilor.

Felicit Asesoftul, a fost echipa mai bună în acest moment. Am pierdut cu 3-0. Ei au arătat că sunt mai buni în această serie. Am încheiat pe 6 în campionat, pe 3 în Cupă. E momentul să ne liniştim, să vedem ce trebuie făcut mai bine, ce trebuie schimbat în echipă şi în viitor să fim mai buni. Trebuie să credem în continuare în noi. Nu toate sezoanele pot fi de succes. Campionatul de anul acesta a fost foarte puternic şi pot spune că nu sunt 100% dezamăgit.

Srdjan Jovanovic a sosit la Timişoara pentru a-l înlocui în funcţia de secund pe Milorad Perovic. După plecarea principalului Predrag Badnjarevic în iarnă, Jovanovic a devenit principal, el debutând în această carieră.

1 comentariu la aceasta stire:
  • verginel :

    adio
    Draga prietene,nu ne-ai convins cu absolut nimic...dar nimic.Tu si multi altii:fie ei jucatori sau staff..Problema a fost ca dupa plecarea lui Badnjarevici ,aceasta echipa a fost intr-o continua sarbatoare campeneasca...si asta pe bani(multi) publici.Doar o vorba sa-ti mai spun ;ADIO!

    cu 11 ani în urmă (22.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!