Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srdjan Jovanovic: "Tratăm Timba cu mare respect, ca într-un meci de EuroChallenge"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
14.12.2012

foto: fortaviola.ro

Timişoara a intrat în febra derby-ului de mâine dintre BC Timişoara şi BC Timba. Deşi pornesc ca favoriţi, Leii din Banat încearcă să rămână precauţi şi să nu îşi ia adversarii de sus.

Srdjan Jovanovic a declarat că e nevoie ca elevii săi să se concentreze asupra jocului şi să nu îşi subestimeze oponenţii.

Avem un mare respect pentru Timba şi ne pregătim ca pentru oricare alt adversar, chiar si de EuroChallenge. Reprezintă oraşul cu cinster, dar vrem să învingem. Trebuie să avem continuitate în această perioadă. Mai avem încă trei jocuri şi dacă vom câştiga cu Timba mergem cu un moral bun la Giurgiu. E important să jucăm însă ca o echipă.

Întrebat dacă vede meciul ca pe un derby, Srdjan Jovanovic a făcut o compraţie cu meciurile din Serbia.

Derby este Partizan cu Steaua Roşie Belgrad, când se joacă în faţa a 10.000 de oameni. Îmi doresc ca BC Timişoara cu Timba să devină la fel într-o zi.

Partida va avea loc sâmbătă de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!