Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srdjan Jovanovic: "Vom fi atenţi şi motivaţi cu Giurgiu ca să nu apară surprize"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
26.03.2013

BC Timişoara primeşte în penultima etapă din LNBM vizita formaţiei CSŞ Giurgiu. Alb-violeţii îşi propun victoria şi nu iau în calcul alt rezultat. Pentru asta, antrenorul Srdjan Jovanovic vrea concentrare maximă din partea elevilor încă de la primul fluier al arbitrilor.

Ne propunem să jucăm bine încă din startul meciului, ca să nu le permitem adversarilor să încerce victoria aici. Pentru noi este important să continuăm seria de succese și să obținem un loc bun pentru playoff. Vom fi atenți și motivați, pentru că am văzut de multe ori în acest campionat că rezultatele sunt imprevizibile, iar echipele din zona inferioară a clasamentului încearcă să arate un baschet cât mai bun. Este adevărat că Giurgiu a rămas cu doar trei jucători străini, însă asta nu înseamnă că le vom acorda mai puțină atenție sau mai puțin respect. (bctimisoara.ro)

Partida va avea loc miercuri, de la ora 19:00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!