Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srdjan Jovanovic: "Vreau să dedic victoria fostului antrenor"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.12.2012

BC Timişoara a triumfat în derby-ul susţinut la Mediaş, în faţa formaţiei locale, deşi s-au văzut conduşi aproximativ 35 de minute din timpul regulamentar. Partida s-a încheiat cu scorul de 77-69, iar bănăţenii au obţinut al 8-lea succes stagional.

Într-o declaraţie acordată site-ului bctimisoara.ro, Srdjan Jovanovic a dedicat victoria lui Predrag Badnjarevic respectiv lui Leo De Maio.

Înainte de a vorbi despre meci, vreau să dedic victoria fostului antrenor și președintelui clubului și să le mulțumesc că mi-au dat posibilitatea să-mi încep cariera de antrenor principal. Atât Mediașul, cât și noi, suntem angrenați în două competiții dificile, EuroChallenge și campionatul României și am afirmat că jucători nu sunt roboți, ci oameni care la un moment dat pot fi obosiți. Le-am spus băieților mei că cine va avea mai multă energie și atitudinea corectă va beneficia de mai multe șanse de a câștiga partida. 

Aflat la prima victorie în postura de antrenor principal, Jovanovic a vorbit despre cheia succesului: apărarea zonă.

Știam că Gaz Metan are probleme în fața apărării în zonă și plănuiam să o încerc, însă nu puteam să dau toate cărțile pe față de la începutul partidei. Le-am spus băieților să ne menținem în joc în prima parte, urmând ca apoi să aplicăm acest gen de apărare, ceea ce am și făcut. Mediașul a evoluat foarte bine în primele zece minute, noi am ținut cu greu ritmul, însă după aceea am aplicat ceea ce am pregătit de-a lungul săptămânii și asta ne-a asigurat succesul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!