Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: "La -15 puncte nu pot cere time out. Nu este corect faţă de antrenorul advers"

totalbaschet.ro (Cluj-Napoca)

totalbaschet.ro (Cluj-Napoca)
13.04.2012


Foto: Andor Marton

BC Mureş Târgu Mureş s-a întors fără nicio victorie din Sala Sporturilor Horia Demian. Mureşenii au cedat şi jocul al doilea disputat pe terenul propriu al formaţiei campioane en-titre, scor 58-76, iar şansele lor de a accede în semifinalele playoff-ului au scăzut simţitor.

La finalul confruntării Total Baschet l-a intervievat pe Sekulovic care s-a declarat nemulţumit de prestaţia elevilor săi din atac. Întrebat de ce nu şi-a folosit toate time-out-urile tehnicianul sârb spune că la o asemenea diferenţă nu este corect faţă de antrenorul advers să solicit un moment de odihnă.

Ce nu a mers în această seară ?

Nu ştiu, însă oricum nu sunt mulţumit de cum am jucat în ofensivă. În această seară clujenii au fost mai agresivi şi astfel au reuşit să se distanţeze rapid la 10-15 puncte. La pauză am spus că avem o problemă în ofensivă, nu în defensivă deoarece adversarii nu au înscris aşa de multe puncte. Însă azi ne-au dominat de la poziţia 1 la poziţia 5. S-au apărat foarte bine în apărare, l-au oprit pe Watson şi am avut multe probleme.

Teoretic lotul echipei mureşene, luat individual, este mai valoros decât cel al clujenilor, însă "U" a practicat un joc mult mai închegat ca şi echipă ...

Poate pe hărtie lotul nostru este mai bun însă pe teren altfel stau lucrurile. Vedeţi şi voi, am pierdut două meciuri. Poate avem jucători individuali mai bună însă Clujul a jucat mai bine. Au marcat foarte bine.

Aţi terminat meciul cu 2 time-out-uri nesolicitate. Credeţi că jucătorii nu au avut nevoie de aceste momente de odihnă ?

Nu, nu aveau nevoie pentru că totul a fost sub control. Jucătorii ştiau ce trebuie să joace, ce trebuie să facă. La -15 puncte nu pot cere time out. Nu este corect faţă de antrenorul advers.

În ultimele trei minute aţi stat pe margine fără să schiţaţi niciun gest ...

Ce puteam să spun, erau -20 de puncte şi am simţit că ne-am pierdut şansa de a mai câştiga în această seară.

Credeţi că mai puteţi reveni de la 2-0 ?

Sigur că da, de ce nu. Ne agăţăm de fiecare şansă care ne-a mai rămas.

3 comentarii la aceasta stire:
  • alin23 :

    Time out
    Ai tu ceva Sabine cu cerutul time out ului............

    cu 12 ani în urmă (13.04.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihaicj :

    ...
    Cum ati ajuns la concluzia ca, luati individual, jucatorii Muresului ar fi mai buni ?

    cu 12 ani în urmă (13.04.2012) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Adrian Tudor
    Adrian Tudor cui ii este superior ?? Lui Mita Paul sau lui Alex Pop ? Oricum a fost penibil in ambele meciuri. Jucator profesionist si jucator de echipa nationala????

    cu 12 ani în urmă (13.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!