Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

STATISTICĂ. Mureșul a bătut Clujul de 3 ori în ultimele 14 luni

Costin Marinescu

Costin Marinescu
02.11.2011

BC Mureș întâlnește în această seară pe U Mobitelco Cluj Napoca. Partida contează pentru etapa a IV-a a Diviziei A, ea fiind reprogramată la vremea respectivă deoarece Sala Sporturilor din Tg. Mureș a fost ocupată.

Este pentru prima dată când cele două formații se întâlnesc în acest sezon în toate competițiile pe care le programează baschetul masculin românesc la nivel de seniori.

Sezonul trecut U Mobitelco și BC Mureș s-au întâlnit de patru ori iar trei dintre aceste meciuri au fost câștigate de jucătorii antrenați de Deri Csaba.

Primele două partide au avut loc în optimile de finală ale Cupei României. La Mureș, în partida tur, gazdele s-au impus cu 82 – 68 iar peste o săptămână, în retur, tot mureșenii au câștigat cu 66 – 65.

Clujenii și-au luat revanșa în turul campionatului când au câștigat acasă cu 87 – 85.

A treia victorie a Mureșului a venit pe 26 februarie anul curent când s-au impus cu 90 – 84. Acesta a fost ultimul meci pierdut de U Mobitelco în sezonul regulat al Diviziei A ediția 2010/2011 la finalul căreia au ieșit campioni.

Foto: Radu Roșca

1 comentariu la aceasta stire:
  • pop :

    e buna si asta dar/
    cam sumara statistica 3 din 4 pe un an, citim siteul, nu fortati.

    cu 12 ani în urmă (02.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!