Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

STATISTICĂ. Piteștiul a învins Clujul doar de 3 ori în ultimii 6 ani

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.11.2011

ivan stefanovicBCM U Pitești și U Mobitelco Cluj Napoca se întâlnesc în această după amiază în cadrul etapei cu numărul 8 a Diviziei A masculin. Piteștenii pornesc cu șansa a doua în confruntarea cu campionii României atât din cauza formei de moment a celor două echipe cât și bilanțului întâlnirilor directe din ultimii șase ani.

Astfel, din noiembrie 2005 și până în prezent combatantele de astăzi s-au întâlnit în 14 partide iar clujenii conduc cu 11 – 3 la victorii.

Ultimul succes al trupei din județul Argeș în fața lui U Mobitelco datează din sezonul 2008/09, când pe 17 decembrie 2008, s-a impus în Sala ”Horia Demian” cu 69 – 67.

Cel mai bun jucător al argeșenilor în acel meci a fost Uche Iheadindu, care a terminat meciul cu 17 puncte, 8 recupeări și 2 pase decisive, pentru un indice de eficiență de 24.

Din jucătorii pe care cele două echipe i-au folosit în partida din 2008 în loturile actuale mai sunt Ivan Stefanovic (foto, la minge), la BCM U Pitești, și  Don Paul Chetreanu și Mihai Silvășan la U Mobitelco.

Foto: Felix Cuceanu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!