Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua a câștigat confruntarea cu Pitești

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.12.2014

Baschetbaliștii de la Steaua CSM EximBank București s-au impus în fața celor de la BCM U Pitești cu scorul de 80-71 (18-23, 15-21, 25-13, 22-14). Confruntatea s-a jucat la București și a contat pentru runda cu numărul 13 din Liga Națională. 

Cei mai buni marcatori ai Stelei au fost C. Everrett cu 20 de puncte, P. Barac cu 19 și T. Nicoară cu 16, în timp ce de la trupa din Trivale au punctat în mod special M. Sutalo cu 22, respectiv J. Ross cu 16. 

Vom reveni cu cronica detaliată a disputei!

 


La această oră se dispută la București meciul dintre Steaua CSM EximBank și BCM U Pitești. După două sferturi jucate, oaspeții sunt în avantaj, scor 44-33 (23-18, 21-15). 

 

Cei mai buni piteșteni în prima jumătate de joc au fost M. Sutalo cu 15 puncte, respectiv J. Ross cu 11. În tot acest timp, de la Steaua C. Everrett a marcat 8 puncte, fiind urmat de P. Barac și T. Watson, ambii cu 6. 

Jocul contează pentru ultima etapă a turului din LNBM. 

10 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    slabi
    am avut 11 puncte si nu am reusit sa ne motivam sa castigam meciul. In repriza a doua am jucat ca in curtea scolii, nu am recuperat, mingi pierdute in atac si altele. Kovacevic nu este bun de nimic, e lent, nu intra in combinatii, nu are o idee tactica si incurca jocul. Da-ti-l afara, daca nu aducem 2 jucatori terminam pe locul 6, daca nu avem rezerve la nivelul titularilor e in zadar. Bafta in continuare!

    cu 9 ani în urmă (23.12.2014)
    • YMCA alin67:

      cred ca te pripesti
      11 puncte nu inseamna prea mult in baschet,nai ales la pauza. Kovac (evic) nu este chiar asa cum il caracterizezi tu. Sa aduci doi jucatori la nivelul titularilor este foarte greu pentru orice echipa,pentru ca acestia ar trebui sa fie romani (macar unul). Altfel,cred ca Ciulin si Grigoras si-au "gasit" inca o echipa de suflet,pe langa multipla campioana. Glumind putin (sau poate nu) Ghita si Vista si-au luat doua rezerve chiar mai bune decat titularii. In plus,i-au inregimentat si pe Lecca si Abramescu.pentru care impartialitatea si obiectivitatea sunt povesti pentru copii,de genul celor cu Mos Craciun. Sarbatori fericite, tuturor!

      cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    • CSA Steaua București zob79:

      intrebare
      Ce scenariu pare mai plauzibil:
      1. arbitrii sint hoti iar comentatorii - vinduti sau
      2. tu esti bolnav psihic?

      cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    • YMCA alin67:

      bun simt
      Cu siguranta tu esti nesimtit.

      cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    • YMCA alin67:

      bun simt
      Cu siguranta tu esti nesimtit.

      cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly :

    Echipa fara suporteri...
    Asa e baschetul in buc... Daca au 500 la meci e mare fericire. Rahat

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    kovac
    Mie mi se pare kovac cel mai slab.daca ceilalti joaca cat de cat constant kovac a facut decat vreo 2 meciuri bune.are cele mai multe minute si cea mai slaba statistica.ieri cred ca a avut procentaje sub 20%la aruncari.slabut.e mai bun negut.

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    întăriri
    Avem nevoie de cel puțin 2 jucători foarte buni: un pivot ( care sa ne ajute când se odihnește Milosevic ) și încă un coordonator de joc ( Kovacevic îmi pare destul de slăbuț ). Altfel, când văd Cum se întăresc alte echipe mă ia cu fiori pe șira spinării. Și nu înțeleg un lucru: cum mama dracu a fost adus Faber la echipa? Băiatul ăsta nu are nimic în comun cu baschetul !

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    • FC Argeș Pitești adu:

      lot
      Faber si covacevic sunt adusi ca rezerve.e costisitor sa ai toti strainii buni.pe mine m-a dezamagit kovac care la eficienta e aproape cat faber.daca lui ross si lui milosevic nu ai ce sa reprosezi ,sutalo face un meci bun,unul slab.dar kovac...cred ca maxim doua jocuri a facut.acuma si eu sunt de parere ca trebuie un conducator de joc si un pivot...dar nu cred ca vor fi schimbari deoarece suntem pe locul 3.nimeni nu s-ar fi gandit inainte ....

      cu 9 ani în urmă (24.12.2014)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești GETA :

    Slabi?
    Deseori statistica inseala. Revenirile spectaculoase ale echipei s-au produs si datorita aportului adus in aparere de Mirko Kovac. Insa, statistica nu ne arata acest lucru. Altfel, Nemanja este un bun aparator si un pasator de exceptie. Singura problema pare sa fie la cel de-al doilea pivot, Faber nu se regaseste.

    cu 9 ani în urmă (25.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!