Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua a câștigat și manșa secundă cu CSO Voluntari din turul doi al Cupei României

Steaua a câștigat și manșa secundă cu CSO Voluntari din turul doi al Cupei României

CSA Steaua București a câștigat și manșa secundă din turul doi al Cupei României la baschet masculine contra lui CSO Voluntari și avansează în competiție. Militarii au avut un start mai ezitant dar au reușit să echilibreze situația până la pauza mare iar în partea a doua a stat mai mereu în față, pentru a se impune la final cu scorul de 103-94.

Steaua a marcat primele două coșuri ale partide, după care Serhat Cetin și-a dus echipa în față. Gazdele și-au continuat run-ul bun și s-au desprins la 17-7. Clanton i-a ținut aproape pe steliști cu 8 puncte marcate în partea a 2-a a sfertului inaugural, care avea să se încheie cu scorul de 23-20 în favoarea lui CSO Voluntari. Trupa lui Burlacu a egalat rapid după reluarea jocului și a reușit să preia chiar conducerea dar avantajul lor maxim a fost de două posesii. Jocul a fost echilibrat după în partea a doua a sfertului iar spectacolul a avut loc în ultimul minut. Dejan Borovnjak a transformat două libere, după care militarii au replicat cu o triplă prin Harrell Jr. Martinic a punctat și el de la distanță iar repriza era încheiată de Strahinja Jovanovic, care cu două puncte ducea scorul la 47-45 pentru gazde.

Cele două echipe au mers umăr la umăr în primele minute după revenirea de la cabine. Jovanovic a marcat cinci puncte la rând pentru Steaua aproape de jumătatea sfertului trei și scorul era de 62-57 pentru militari. A urmat time-out pentru Voluntari, care le-a prins bine și apoi au egalat la 66. Finalul de sfert le-a aparținut oaspeților, care s-au desprins a 8 lungimi. Martinic a mai salvat din prestația gazdelor cu un floater pnetru scorul de 76-70 pentru Steaua, după 30 de minute de joc. Steaua a vut inițiativa și în sfertul decisiv iar gazdele au alergat mereu după adversari. Borovnjak și Popescu au marcat patru puncte la rând și relansau partida cu peste 4 minute rămase de joc și scorul de 83-87. Steaua și-a refăcut rapid avantajul de 8 puncte, care s-a dovedit suficient pentru a obține victoria. Militarii au câștigat cu scorul de 103-94 și s-au calificat în turul trei al Cupei României.

Strahinja Jovanovic a fost omul meciului cu 27 de puncte, 7 recuperări și 3 recuperări. Keith Clanton a înregistrat un nou double-double cu 16 puncte și 12 recuperări, plus 4 pase decisive. Radu Vîrnă și Karlo Vragovic au încheiat fiecare cu câte 15 puncte și 5 pase decisive.

Dejan Borovnjak a fost cel eficient jucător al gazdelor și a adăugat 24 de puncte și 7 recuperări. Goran Martinic a marcat la rândul său 24 de puncte plus 4 recuperări și 4 pase decisive. Serhat Cetin a reușit 15 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări iar Simas Buterlevicius a venit de pe bancă cu 13 puncte și 3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!