Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua București a trecut de FC Argeș într-un meci amical

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.09.2022

Steaua București a trecut de FC Argeș într-un meci amical

FC Argeș a pierdut și al doilea amical al acestui presezon. Vulturii au fost învinși de Steaua București în Sala Sportului „Mihai Viteazul”, scor 98-77. În urmă cu câteva zile, argeșenii au fost învinși și de SCM U Craiova, cu 97-96.

Trupa din Trivale nu s-a putut baza la acest meci pe Josh Cunningham, iar cu această ocazie, juniorii Flavius Ioniță și Valentin Dănescu au primit șansa să debuteze în tricoul alb-violet. Primul a reușit chiar și să marcheze.

Roș-albaștrii au dominat primul sfert, pe care l-au câștigat cu 25-15, dar până la pauză, diferența a fost redusă la doar patru lungimi. Cu toate acestea, a doua jumătate le-a aparținut elevilor lui Mladen Jojic, care s-au impus în cele din urmă la 21 de puncte.

Strahinja Jovanovic a fost MVP-ul confruntări, adunând 22 de puncte, 7 recuperări, 7 pase decisive și 4 intercepții. Zarko Djuric l-a urmat cu 16 puncte și 6 recuperări. Albert Stan a avut o nouă evoluție reușită și a strâns 15 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții. Titus Nicoară și Peter Olisemeka au adunat câte 13 puncte.

De cealaltă parte, cel mai bun jucător a fost Dragan Zekovic, cu 18 puncte, 5 recuperări și 2 intercepții. Nikola Jevtovic a avut 15 puncte și 4 recuperări. Mihai Gavrilă a avut 12 puncte și 2 recuperări, iar Trey Freeman 6 puncte și 7 pase decisive.

Pentru FC Argeș Basketball și CSA Steaua București urmează meciurile de la Memorialul „Georgel Ziguli”. Piteștenii vor da piept cu CSM Târgu Jiu, pe când gruparea din capitală va juca cu SCM Universitatea Craiova.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Început
    Greu de carieră pentru Milan Mitrovic. Piteștiul pare o echipa mult mai slabă sub panou decât sezonul trecut iar la PG, Voinescu nu este deloc un jucător constant, se va simți lipsa lui Tudor Gheorghe. La câtă influenta și cât vrea sa iasă în față primarul din Pitești, mi e teamă că Milan nu va termina sezonul acolo...

    cu 1 an în urmă (07.09.2022) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Mai e de munca
    Pentru ca e o diferenta cam mare pentru un meci amical.
    Se vad mai multe minusuri, dar suntem inca in presezon.
    Urmeaza Memorialul Ziguli in cateva zile si ne convingem mai bine de cat ar trebui sa ne setam asteptarile.

    cu 1 an în urmă (07.09.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!