Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua câștigă partida cu Universitatea Craiova

Eduard Popa

Eduard Popa
24.10.2015

Steaua CSM Eximbank București a învins pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 75-64, într-o disputată în cadrul etapei a IV-a din LNBM.

Steliștii s-au impus în sferturile 1,3 și 4 (12-8, 25-18, 21-18), iar craiovenii s-au impus în sfertul 2, cu 20-17. 

Cel mai bun marcator al meciului a fost Durasovic, cu 19 pct iar Burlacu a cântat 18 pct. De partea cealaltă Nicoară și Marinovic au reușit fiecare câte 14 pct. 

Vom reveni cu o cronică detaliată a partidei. 

28 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    Arbitraj revoltãtor
    Nu am vãzut un arbitraj mai tendențios la niciun meci,nici când era asesoft nu se arbitra în asemenea hal.Au știu exact când să ne taie jocul și să fluiere exact invers, mai exact când mai erau 4 min și aveau ei 1 pct.Sã le dea D- zeu exact ce meritã lor,lu' Stãnescu și Georgescu.Stoaia=asehotii.

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      parere
      si eu cand spuneam ca asehotzii se muta cu totul la Steluta, multi au ras! Desi trebuie sa recunosc ca si la Craiova s-a mutat o parte din infama grupare....dar prea mica sa poata avea un cuvant de spus intr-un meci direct!

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Mdeahh
    Pai sa vada si Burlacu ce misto e sa fii fluierat "cum trebuie." Steaua CSM pune stapanire pe ce a avut Asesoft.

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Nicio zcuza
      În caz ca nu știi la Craiova nu joacã doar Burlacu mai sunt încă 11 jucatori din care doar Negoițescu a jucat și la asehotii.Asa ca lasã-ne...

      cu 8 ani în urmă (24.10.2015)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Re
      Scuzã ,nu zcuzã

      cu 8 ani în urmă (24.10.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cipu87 :

    FELICITARI!!!
    felicitari celor 3 jucatori stelisti imbracati in portocaliu cu negru (probabil au primit o prima foarte consistenta de la publicbet, am inteles ca steaua avea cota foarte mare la victorie!!!), au jucat extraordinar, au fost trup si suflet ros-albastri....

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Urat!
    N-am jucat grozav nici noi,avem doar 4 straini pe care te poti baza,ceilalti doi fiind UMPLUTURI mascate de eterna gargara ca n-avem buget,dar l-as premia pe cel care a anticipat ca Steaua este noul Asesoft,au furat in cel mai murdar mod in seara asta,batandu-si joc de 3500 de minunati suporteri...Intamplator desigur,am putut saluta prezenta la sala a preacinstitului Lolo Banica,zis "Pizzeti,the honest snack"!

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      mda..
      multumesc, dar imi pare rau ca am avut dreptate! Campionatul ar trebui decis de jucatori,,,,desi si aici e o discutie intreaga legata de bugete, de unde vin banii , etc...

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      Steaua
      Deci sa recapitulam cine e Steaua:
      1. Ionut Georgescu - scolit de jegobescu la Asehoti
      2. Virgil Stanescu - vicepresendite la federtia
      3. Presedintele federatiei -Horia Paun - jucator emblematic al stelei
      4. Presedinte la arbitri - Adrian Voinescu - - jucator emblematic al stelei

      Despre ce vorbit aici?

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Craiova
    Bai baieti,lasati-o moarta cu arbitrajul execrabil.Au fost cateva faze spre sfarsit,care ne-au iritat pe toti.Dar nu meritam sa castigam azi.Oare cand o sa mai prindem Steaua intr-o formula mai subtire ca azi?S-a pierdut un tren important azi.Sala plina.eram pe val cu 3 victorii,perspectiva in caz de victorie sa se creeze o emulatie deosebita in jurul acestei echipe.Si noi ce facem?Jucam fara cap(pozitia 1) si fara coada(pozitia 5)si fara scheme de joc.Americanul adus pt pozitia 1 parea saracul "eutanasiat"-ce-o cauta pe aici?,iar pivot nu avem!!!Ne-am tinut de ei,numai datorita unor realizari personale.Rotatie scurta si cei care joaca,nu pot duce un meci intreg la un nivel ridicat, fara sa faca tampenii.Credeam ca Popovici e la un alt nivel fata de ce am avut pana acum,dar.......Daca jucam tot asa,sa nu avem o deceptie si mai mare cu Mediasul!!!!!!

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Oare?
      Foarte bun continutul comentariului tau,excelent chiar,insa in privinta arbitrajului pot sa-ti spun cu siguranta ca stai prea sus in sala si-ti scapa detaliile,altfel este exclus sa spui ca au fost 2-3 decizii controversate acolo,ce mare scofala...Chiar daca am jucat evident modest astazi,respectiv si mie mi-e tare teama ca avem o minciuna de antrenor,fara cei trei pacalici Steaua nu ar fi castigat niciodata meciul,asa ca mai degraba s-o lasam moarta cu bravadele astea de asa zisa obiectivitate.E drept,Steaua a bagat multi bani,joaca in Eurocup,are lot,dar daca este sa se impuna sa o faca prin prisma acestor argumente,nu prin mijloace ticaloase.Sincer,toata lumea s-a cam saturat de seriale gen Asesoft...

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Realism
    Am jucat prost!...fara creier doar cu picioarele!.....am vrut dar n-am putut!....jucatorii!
    N-am pierdut din cauza arbitrajului!....clar!....fu o faza in care se putea da greseala antisportiva si a dat doar greseala personala( bararea gatului cu mana) si un fault in atac al lui Amis asupra lui Bozovic nefluierat........atat!....in rest greseli de arbitraj de ambele parti(fluierate in compensatie)!

    Altfel,cand "pui" alaturi de 4 ori pe "oferita" intr-un meci cu Steaua ce sa mai zici!!!....de 3x Bozovic( ii tremura mana in meciurile cu miza nu e prima data) + 1x Micic!

    La stranieri n-are ce cauta in lot Grubov ....nici "barbuta" nu-mi placu dar sa zicem ca e prea devreme sa tragem concluzii!
    Cred ca o sa avem cei mai slabi americani din campionat la puncte marcate la sfarsitul campionatului......cum draq ii "ochim"???
    Daca vrem in primele 4 anul asta ne TREBUIE neaparat un PIVOT!.....sa lasam improvizatiile si "smecheriile" astea ieftine cu "lasa ca merge si-asa".....n-o sa mearga!

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    canguru
    Prietene,vezi ca nu sunt singurul care considera ca ne trebuie musai un pivot adevarat?

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      salut
      Subscriu in totalitate la comentariul lui @vlad-ucv.
      Ai si tu dreptate, va trebuie un 5 classic dar inainte de asta va trebuie pozitia 1, cu un pg decent in teren meciul era al vostru.
      Si astfel nu pot sa nu ma duc cu gandul in trecut la Jovanovic, asa iesit din forma cum era, si manipulator de minge.
      Micic din nou si-a petrecut mult timp pe 1,nu merge asa, el este un slasher excellent....chiar si Djurasovic a adus mingea si l-am vazut conducand cateva atacuri, pe bune?

      Jucatorul nou este prea devreme sa fie evaluat, o sa vedem dar nu cred ca este mare smecherie, o sa vedem.
      Ala mic ce e cu el? e accidentat? s-au I se face bagaju' ?

      Legat de pozitia 5, tu ai dreptate, v-ar fi de mare ajutor insa punctual acest meci nu s-a pierdut acolo, pozitiile lor 5 au combinat pentru 10 puncte, nimic iesit din comun.

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      "s-au" sau "sau"
      Scuze pentru "s-au"

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @canguru
      Nu intretin o polemica sterila,dar strict legat de Jovanovic iti mai spun doar atat,daca l-ai fi vazut jucand la noi,ai fi ramas fara argumentele tale,foarte corecte doar principial vorbind.Ala micu cica e accidentat,si asa modest cum il vedeti voi,si eu cred ca avandu-l in teren cresteau mult sansele la victorie,fiindca sa spun ca am fi castigat sigur nu pot,avand in vedere ca fluierasii ii aduceau mereu pe stelisti peste noi.Ca sa fiu mai limpede in privinta lor,nu atat deciziile oferite cu cinism in toate momentele importante bucurestenilor au contat,cat mai ales maniera total diferita de a tolera apararile a inclinat decisiv balanta.Iar asupra pozitiei 5 insist nu datorita efectelor statistice generate,ci faptului ca absenta ei schimba modul de abordare al jocului si de utilizare a jucatorilor.

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      sala
      Am omis sa va felicit pentru atmosfera...tanjesc dupa asa ceva insa nu prea cred sa se intample curand in Bucuresti la meciurile de campionat

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Croco :

    Arbitrii si Digi
    Hei Digi...... In noaptea asta dati reluari la meciuri de fotbal la care nu se uita nimeni ( Empoli-Genoa, Sevilla-Getafe), iar meciul de baschet a fost uitat... cu siguranta macar 1000 din cei 3.500 de spectatori ar fi urmarit reluarea partidei... si am fi vazut cu adevarat cat au tras arbitrii cu Steaua in minutul cand diferenta era doar de un punct...sau poate este mai bine asa... cainii latra, caravana trece....

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Nu doar arbitrii v-au invins ci chiar antrnorul vostru care nu gaseste solutii sau conducerea care aduce tot felul de petarde. Din pacate la Craiova este singura sala de baschet din Romania unde se striga organizat cu "M.ie Steaua" sau fotbalistica "pe ei pe mama lor". Burlacu acealasi mare jucator si 0 caracter.

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @ts_cata
      Observ ca suntem deja mai multi p-aici care sesizam existenta unui antrenor opac rau si a unor jucatori cu care nu poti avea aspiratii catre obiective importante,ceea ce ma face sa consider ca n-om fi toti asa orbi sau habarnisti...In privinta salii,sincer n-am auzit chestia cu ue,cealalta insa da,nu ne face cinste,dar te asigur ca publicul devine treptat din ce in ce mai avizat si civilizat,si frumos era sa observi si partile bune,predominante dealfel.

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      @ ts_cata
      La Craiova o sa persiste mereu cultura urbana de pe Oblemenco,cultura care aduce oamenii impreuna la evenimentele sportive iar atunci cand adversarul este Steaua si in special Dinamo mai sunt si "scapari" care fac parte din fenomen :)
      Prefer asa decat deloc

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @canguru
      nota bene:capacitatea salii este de 4260 de locuri pe scaune si de la infiintare pana acum s-au jucat 2-3 jocuri cu 5000 de spectatori(s-a stat si pe scarile de acces)si cel putin 10 cu 4000,media de pana acum in tot acest rastimp fiind lejer peste 2000 de spectatori.

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Totalbaschet!
    Aici comentam meciul de baschet, evolutia echipelor,a jucatorilor,greselile de arbitraj nu ce striga tribuna!

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    craiova
    Salutare!
    Am citit comentariile voastre si nu prea mai e nimic de zis....
    Vreau sa remarc totusi mentalitate de invingator cu care intram pe teren...meritul este al jucatorilor urati de majoritatea de p'aici.
    La puncte slabe...avem nevoie de un 1 si un 5, negoitescu si stanescu ar trebui sa joace mai mult.
    Aia cu nue steaua s-a strigat cand lumea era iritata de deciziile arbitrilor...si vreau sa amintesc ca in primu' sfert titus trebuia sa primeasca 2 GP, era si el mirat ca nu s-a fluierat.

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Buzesti
    De obicei nu comentez arbitrajul(deci nu e vorba de bravade de asa zisa obiectivitate).Dar de acolo sus de unde am vazut meciul,pot sa spun ca ai sezizat perfect si reproduc afirmatia ta care este foarte corecta" maniera total diferita de a tolera apararile ".Dar asta se va mai intampla si noi trebuie sa ne intarim "sistemul imunitar",adica sa jucam bine si sa avem acoperite toate pozitiile cu jucatori cerebrali.Si sa nu jucam la intamplare....

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    @canguru @Buzestii
    Aveti drepatate. Trebuia sa incep prin a lauda prezenta in sala, lume in salam atmosfera faina in general, fete frumoase (doar pe ele le arata in pauze la TV). Felicitari pentru asta. Totusi scandarea cu UE s-a auzit clar la TV si a fost o scandare sustinuta de o mare parte a salii. Eu prefer sa nu avem in sala acest tip de comportament.
    Nu ma voi cobori la nivelul lui Drexler care... numai el se pricepe la BASCHET. Daca ai ceva sa imi spui te rog sa o faci. Plangerea catre totalbaschet te arunca in penibil. Baschet ca si orice alt sport trebuie sau ar trebui sa se joace pentru fani/spectatori care fac parte integranta din fenomen.

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Popovic
    Parerea mea este ca ne-am batut singuri,am rata mingii simple de sub panou (am pus pe langa la greu) dar principalul vinovat vad antrenorul echipei:
    1. Convington nici nu cred ca stie unde sunt dusurile in Polivalenta si tu il tii 16 de minute sa faca... nimic (-3 eff);
    2. Schemele de joc, blocaje etc. aproape lipsa (un singur pick-an-roll am vazut facut cu Bozovic), ne-am bazat foarte mult pe mana individuala si pe devotamentul jucatorilor.
    3.Lipsa de viziune a jocului in momentele cheie ale meciului atunci cand ne apropiasem de stelisti.
    Culmea a fost ca in sala am onorat un PG, Dzambic (care s-a retras) si noi pe parchet nu am avut jucator cu mana pe pozitia 1.

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Covington
    Eu nu înțeleg , conducerea voastră nu studiază un jucător înainte de a semna cu el ? Covington a mai jucat de 2 ori prin România , de fiecare data a fost dat afară , fiind un jucător dificil . Dacă îți dorești un jucător dificil în echipa , de ce nu l-ai ținut în echipa pe Jovanovic ? Cred ca va era mai de folos decât Covington .

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!