Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM a învins Lukoil Academic Sofia într-o partidă amicală

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.04.2015

Steaua CSM București a susținut un meci amical miercuri seara (01.04) în compania formației bulgare, Lukoil Academic Sofia. Elevii lui Niksa Bavcevic a reușit să învingă formația de la sud de Dunăre grație unui prim sfert impecabil. Militarii și-au asigurat 17 puncte avantaj după primul sfert iar apoi nu a mai cedat conducerea. Cel mai mare avantaj pentru formația bucureșteană a fost de 19 puncte în timp ce bulgarii nu au niciodată la conducere. Socrul după 40 de minute de joc a fost de 91-85 în favoarea echipei din România.

Will Amis și Markue Perry au fost cei mai bun jucători ai partidei, fiecare terminând cu un indice al eficienței de 28 de unități. Primul a terminat cu 17 puncte, 9 recuperări, o recuperare, două intercepții, un capac și un turnover în timp ce conducătorul de joc a înregistrat 19 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. Goran Ikonic a fost cel mai bun marcator al militarilor cu 23 de puncte lângă care a mai adăugat 3 recuperări și 5 pase decisive.

Pe lângă cei trei, Niksa Bavcevic i-a mai folosit pe Mihai Paul, Ionuț Drăgușin, Panckracije Barac, Titus Nicoară, David Georgiev, Anton Diaconescu și Luka Drca.

Pentru Lukoil Academic Sofia a evoluat și fostul jucător al lui CSU Asesoft Ploiești, Dee Brown. Americanul a terminat cu 18 puncte, 2 pase decisive și o recuperare.

Steaua CSM București va întâlni în play-off pe CSM-U Oradea iar primul meci este programat pentru data de 10 aprilie.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!