Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM București, lideră și la puncte marcate și recuperări după turul de campionat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.12.2014

Steaua CSM București a terminat prima parte a sezonului din Liga Națională de Baschet Masculin pe prima poziție. Formația condusă de Niksa Bavcevic a suferit un singur eșec în acest tur de campionat, pe teren propriu în fața lui Gaz Metan Mediaș și astfel a încheiat cu un record de 11 victorii și un insucces. Gruparea militară este lideră la două capitole importante la nivel de echipă, puncte marcate și recuperări.

Cu o medie de 86.1 puncte, Steaua CSM București se află în vârful clasamentului punctelor marcate la nivel de echipă. Militarii chiar dacă nu au atins borna de 100 de puncte în vreun meci, aceștia tot se află în vârful acestui clasament. Gruparea din capitală a marcat cele mai multe puncte în meciul cu SCM U Craiova, când a izbutit 99 de puncte. La nivel individual, Pankracije Barac este cel mai bun marcator al Stelei cu o medie de 15.3 puncte marcate pe partidă. Podiumul acestui clasament este completat de CSU Asesoft Ploiești cu o medie de 85.2 puncte marcate pe meci și CSM-U Oradea care înscrie în medie pe meci 84.9 puncte.

La capitolul recuperări de echipă steliștii conduc clasamentul cu o medie de 35.3 recuperări/meci. Travis Watson este cel mai bun recuperator al grupării bucureștene cu o medie de 9.4 recuperări în fiecare partidă. Militarii au reușit cel mai bun la recuperare în meciul de la Oradea cu CSM-U când au prins la panou 43 de mingi. BCM U Pitești este a doua în acest clasament cu o medie de 34.0 recuperări iar pe trei se află U BT Cluj-Napoca cu 33.9 recuperări/meci.

Așadar prima poziție din clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin ocupată de Steaua CSM București este perfect reflectată de faptul steliștii sunt lideri și la puncte marcate cât și la recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!