Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank bifează a doua victorie consecutivă în campionat

Paul Olar

Paul Olar
18.10.2014

70-99
0-3 Fișa meciului 2-0

Steaua CSM EximBank a repurtat al doilea success în Liga Națională de baschet masculin. Gruparea din capitală nu a întâmpinat emoții în fața Universității Cluj-Napoca, pe care a surclasat-o cu scorul de 99-70.

Hotărâți să facă o figură frumoasă, elevii lui Carmin Popa au inaugurat curajos disputa. Mario Lazăr a reintrat în programul trupei sale și a prestat excelent sub privirile fostului antrenor, Niksa Bavcevic. De asemenea, bulgarul Vasil Kyosev și-a ajutat echipa să se țină aproape de adversari, astfel că la finalul actului întâi, tabela indica 21-22 în favoarea bucureștenilor.

Steaua a început, ușor, să își impună ritmul în sfertul secund. Tandemul format din Titus Nicoară și Bill Amis a dominat situația în spațiul de trei secunde, iar Goran Ikonic a făcut șah-mat defensiva oponenților. Drept urmare, “militarii” au intrat la cabine cu un avantaj de 11 puncte, 42-52. Ecartul a crescut după pauză, atunci când în rol și-au intrat și rezervele oaspeților, „roș-albaștrii” mărșăluind până la final.

Titus Nicoară a contabilizat 19 puncte și 7 recuperări, pe când Travis Watson a izbutit 16 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive. O prestație bună a avut și Bill Amis, autor a 16 puncte, 6 recuperări și 2 asist-uri.

De partea cealaltă, Vasil Kyosev a reușit un nou meci bun, cu 21 de puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări. Mario Lazăr și-a trecut în cont 15 puncte și 5 recuperări, în timp ce Brian Burrell a totalizat 14 puncte, o recuperare și o pasă decisivă.

*Foto: Facebook Steaua Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!