Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank câștigă în Polivalenta din Cluj

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.11.2014

Baschetbaliștii de la Steaua CSM EximBank București au învins în deplasare pe U-Banca Transilvania cu scorul de 64-57 (15-14, 12-13, 18-17, 19-13). Acest joc dintre cele două echipe a contat pentru etapa a 7-a din LNBM. 

În urma acestul rezultat, Steaua își menține invincibilitatea în campionat, având 6 victorii din 6 meciuri jucate. În tot acest timp, clujenii au un început de campionat dezastruos cu 5 înfrângeri și doar 2 meciuri câștigate. 

Cel mai bun stelist de pe parchet a fost P. Barac cu 17 puncte marcate, acesta fiind urmat îndeaproape de G. Ikonic cu 16 puncte și 7 recuperări. De la gazde, B. Lalovic a terminat cu 14 puncte puse pe tabela de marcaj. 

 


La pauza meciului dintre U-Banca Transilvania și Steaua CSM EximBank București, tabela de marcaj din Sala Polivalentă de sub Feleac arată 27-27. Partida contează pentru runda cu numărul 7 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

 

Trei jucători din tabăra ardelenilor au reușit să pună fiecare câte 5 puncte pe tabelă: B. Lalovic, A. Mandache și B. Cuic. De cealaltă parte, P. Barac cu 8 puncte a fost cel mai bun marcator de la bucureșteni. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Anonim93 :

    Cand e dorinta nu este putinta
    Ca tot aia suntem,ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample tot aia si cand nu mai doresti.

    cu 9 ani în urmă (15.11.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Ingrijorator
    Sa marchezi doar 57 puncte acasă ...

    cu 9 ani în urmă (15.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!