Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank, în fața unui meci facil

Paul Olar

Paul Olar
17.10.2014

Liga Națională

Etapa III

Sâmbătă, 18 octombrie

Sala Sporturilor "Horia Demian"

0-2 Fișa meciului 1-0

Universitatea Cluj-Napoca primește sâmbătă, 18 octombrie, vizita Stelei CSM EximBank București, într-un meci cu mare tradiție în sportul românesc. Confruntarea nu va fi însă la fel de atractivă precum cele de la mijlocul anilor 90’, din moment ce combatantele își propun obiective total diferite.

Cu un bilanț de două eșecuri din tot atâtea posibile, ardelenii ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii Naționale. Formația lui Carmin Popa a întâlnit, totuși, adversari puternici, aici făcând referire la CSM-U Oradea și CSU Atlassib Sibiu. Cele două grupări nu au întâmpinat emoții și au trecut de “U” la diferențe considerabile. Totodată, clujenii au ratat accederea în faza următoare a Cupei României ca urmare a unei manșe cu BC Timba Timișoara.

În schimb, Steaua a învins pe BC  Timișoara în singura etapă disputată până acum. “Militarii” s-au impus cu 85-75, la capătul unei partide în care Titus Nicoară a impresionat în spațiul de trei secunde. De asemenea, formația antrenată de Niksa Bavcevic a avut câștig de cauză în Cupa României, tranșând în retur soarta întâlnirii cu BC Mureș.

Mândrindu-se cu o serie de achiziții interesante, bucureștenii speră, astfel, să facă o figură frumoasă în actuala stagiune. Aceștia vor avea o misiune ușoară pe malul Someșului, în condițiile în care clujenii nu pot miza pe oamenii mari. În plus, Steaua dispune de un lot net superior Universității.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!