Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank își va afla mâine (09.07) adversarii din EuroCup

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.07.2015

Steaua CSM EximBank își va afla mâine, 9 iulie, adversarii din grupele EuroCup, în urma tragerii la sorți de la Barcelona. Formația militară s-a înscris în competiție pe ultima sută de metri și va reprezenta România pentru al treilea sezon consecutiv în cea de-a doua competiție europeană ca valoare, după ce în precedentele două ediții CSU Asesoft Ploiești a reprezentat cu succes baschetul românesc în EuroCup.

Formația militară a fost repartizată în ultima urnă valorică din Conferința 2, din care fac parte doar echipe din estul Europei. Steaua se află la prima experiență pe plan european după revenirea pe prima scenă a baschetului românesc.

Înaintea tragerii la sorți, cele 6 urne valorice arată astfel:

Urna 1: Unics Kazan, Galatasaray, Besiktas

Urna 2: Banvit Bandirma, Nizhny Novgorod, Lietuvos Rytas

Urna 3: Trabzonspor, Zenit St. Petersburg, Krasny Oktyabr Volgograd

Urna 4: Avtodor Saratov, Buducnost Podgorica, Hapoel Ierusalim

Urna 5: PAOK, Aris Salonic, AEK Atena

Urna 6: Neptunas Klaipeda, Steaua CSM EximBank, Szolnoki Olaj

După tragerea la sorți, Steaua CSM EximBank va primi un adversar din fiecare urnă valorică, ținându-se cont de regula: o singură echipă din fiecare țară în aceiași grupă.

Echipa antrenată de Hristu Șapera se va putea duela cu echipe precum Banvit Bandirma, Lietuvos Rytas, Krasny Oktyabr sau Hapoel Ierusalim, echipe în fața cărora a jucat și CSU Asesoft Ploiești în stagiunea 2014/2015. Tot în sezonul trecut, Galatasaray și Nizhny Novgorod, alți doi posibili adversari ai formației bucureștene au evoluat în Euroligă în sezonul trecut.

Vă vom ține la curent tragerea la sorți de mâine, 9 iulie, de la Barcelona și de configurația grupei în care va fi repartizată Steaua CSM EximBank.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!