Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank primește vizita clujenilor de la U BT

Paul Olar

Paul Olar
19.02.2015

Liga Națională

Etapa XX

Vineri, 20 februarie

Sala "Mihai Viteazu"

15-2 Fișa meciului 10-7

Steaua CSM EximBank București, liderul Ligii Naționale la baschet masculin, dă piept vineri, 20 februarie, cu U Banca Transilvania. Fluierul de start al încleștării se va da la ora 19:45, transmiunea urmând a fi asigurată de către Digi Sport.

Totalizând 32 de puncte, formația pregătită de Niksa Bavcevic ocupă poziția întâi în campionat. Baschetbaliștii din capitală au acumulat 15 victorii și 2 eșecuri. Până la ora actuală, singurele formații care i-au răpus pe steliști sunt Gaz Metan Mediaș și  CSU Ploiești. De la jocul cu prahovenii, trupa roș-albastră a legat trei succese la rând, ultimul venind duminică, la Sibiu. Scorul final al încleștării a fost 79-84, iar Bill Amis a reprezentat principala gură de foc a învingătorilor. Americanul a contabilizat 17 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă, BCM U Pitești a pus capăt șirului de opt victorii consecutive izbutit de U Banca Transilvania. Argeșenii s-au impus cu 97-94, la capătul unei partide ce a necesitat o repriză suplimentară. Prin urmare, elevii lui Marcel Țenter a ajuns la 10 succese și 7 înfrângeri. Bilanțul amintit îi situează pe ardeleni pe locul 6.

Întorcându-ne la disputa din  Sala "Mihai Viteazu", aceasta va fi deschisă oricărui rezultat. Chiar și așa, Steaua se bucură atât de avantajul terenului propriu, cât și de un moral superior. Foarte probabil, rezultatul va depinde de capacitatea transilvănenilor de a stopa forța roș-albastră în spațiul de trei secunde.

Turul a fost adjudecat de Steaua, scor 64-57.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!