Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank renunță la serviciile lui Paul Graham

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.02.2016

Steaua CSM EximBank și Paul Graham III au încheiat colaborarea. Jucătorul american cu pașaport portorican și-a încheiat conturile cu clubul bucureștean după ce i-a expirat contractul de „injury replacement”, după cum anunță site-ul oficial al grupării militare.

Paul Graham a venit la Steaua pe 28 decembrie, americanul a rezistat în România puțin peste o lună. El a jucat în trei partide pentru roș-albaștri, două în cupa și una în campionat. În cupă, Graham a totalizat în cele două partide cu CSM CSU Oradea 6 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce în meciul din campionat cu CSU Sibiu a terminat tot cu 6 puncte, o recuperare și o pasă decisivă.

Paul Graham era al 7-lea jucător străin din lotul Stelei CSM EximBank. Bucureștenii au rămas în lot cu Marko Marinovic, Pankracije Barac, Nikola Malesevic, Bill Amis, Simas Galdikas și Chris Cooper ca jucător străini.

În cariera sa, Paul Graham a mai jucat în România la Gaz Metan Mediaș. El a mai îmbrăcat uniforma lui Kormend, Slask Wroclaw, Anwil Wloclawek și Piratas de Quebradillas.

foto: Cătălin Soare/sportaction.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • tsc_1980 :

    FCSB
    Balonul de sapun numit Steaua Exim incepe sa se sparga, sunteti mai aproape de retrogradare decat de playoff. Spargatorii de seminte ai oierului se pot intoarce la FCSB!

    cu 8 ani în urmă (05.02.2016)
    • CSA Steaua București zob79:

      rusine
      tolerati astfel de comentarii?

      cu 8 ani în urmă (05.02.2016)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Graham
    Pacat!Putea fi un titular minunat la Steaua!

    cu 8 ani în urmă (06.02.2016)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Daa
      Era bine daca-l pastrau...dar pt adcersari:)

      cu 8 ani în urmă (06.02.2016)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      re
      scuze ...Adversari

      cu 8 ani în urmă (06.02.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!