Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank și-a fixat obiectivele pentru noul sezon

Ionuț Greere

Ionuț Greere
10.09.2015

Steaua CSM EximBank București a organizat miercuri o conferință de presă la care au participat George Boroi, președintele CSA Steaua, Constantin Căliman, directorul CSM București, Virgil Stănescu, președintele Steaua CSM EximBank, Hristu Șapera, antrenorul echipei, dar și căpitanul formației roș-albastre, Mihai Paul.

Principalul punct al conferinței a fost aceala de a comunica obiectivele formației bucureștene pentru sezonul competițional 2015-2016.

Virgil Stănescu a deschis conferința și a subliniat clar obiectivele clubului în următoarea stagiune: „Vrem titlul național și un joc bun în Eurocup. Ne dorim să ne ridicăm la standardele impuse de Eurocup din toate punctele de vedere, de la organizarea meciurilor, până la nivelul baschetului prestart”.

La rândul său, George Boroi, președintele clubului Steaua, a declarat: „Iată că proiectul nostru este unul de succes. Acum doi ani am pornit la drum cu această echipă de baschet și pot să spun că a fost permanent o colaborare de real succes. Acum, avem nevoie de rezultate bune și pe plan european”.

Hristu Șapera, antrenorul Stelei, a spus că foarte bucuros că se află la cârma echipei celui mai mare brand din sportul românesc.

„Vom începe un sezon important și dificil pentru noi. Este o mare provocare pentru noi prezența în EuroCup. Nivelul este extrem de ridicat. Avem un lot echilibrat valoric și sper să fim competitivi. Este o plăcere pentru mine să pregătesc această echipă.

Căpitanul steliștilor, Miță Paul, și-a manifestat intenția de a câștiga eventul în sezonul viitor: „Pe plan intern, dorim să obținem campionatul și cupa. În Eurocup nu suntem favoriți, dar ne vom juca șansa noastră”.

În fine, Constantin Căliman, directorul CSM București, a vorbit despre sumele investite de CSM București în sezonul 2015-2016: Avem acum un lot competitiv. Vă doresc mult succes în toate competițiile. Parcurgem o perioadă nu tocmai bună, dar sper ca până în 2016 să ne putem bucura de rezultatele sportive obținute. Am alocat echipei 500.000 euro, dar mai este o cerere pentru creşterea bugetului.”

Steaua CSM EximBank este singura reprezentantă a României în Eurocup și a fost repartizată în grupa D din Eurocup, alături de Unics Kazan (Rusia), Banvit Bandirma, Trabzonspor (ambele Turcia), Aris Salonic (Grecia) și Buducnost Podgorica (Muntenegru).

*Foto: steauabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!